Ľubomír Hudačko Kultúra

Hurá, začína sa víkend: 11 zaujímavých podujatí, kam môžete v Prešove vyraziť!

Ak stále hľadáte, kde by ste trávili nadchádzajúci víkendový čas, nemusíte cestovať mimo mesta. Množstvo príležitostí na chvíle oddychu objavíte aj priamo v Prešove. Pozrite si prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Hurá, začína sa víkend: 11 zaujímavých podujatí, kam môžete v Prešove vyraziť!
Zdroj: TASR

Piatok 31.10.

Jesenné kreácie

Park matiek – detské ihrisko na Sídlisku III. Prineste si so sebou jesenné plody a tvorte, pripravené sú aj sprievodné akcie. Začína sa od 13.00.

PHK Prešov – HC Topoľčany

Príďte podporiť hokejistov PHK Prešov v ďalšom boji o špicu tabuľky! Tentoraz im bude súperom celok z Topoľčian. Vstupné je 1,50 €, zápas začína v ICE Aréne o 17.30.

Obchod na Korze

Tragikomédia o dvoch bezbranných ľuďoch, ktorí kvôli spoločenskému dianiu skončia v neriešiteľnej situácii. V historickej budove uvedie DJZ o 18.30.

Harleyween

Veľká strašidelná harleyweenska zábava s brutálnou kapelou AC DC Revival. Welcome drink pre každú masku – súťaž o najstrašidel­nejšiu dámsku a pánsku masku – štedrá tombola o skvelé ceny – Jack Daniel's drinky – skvelá hudba. V Road cafe pod Kalváriou 40 od 19.00.

6. kolo vo Futsale FK Prešov – MFsK Nitra

Nie je zvykom, aby sa dvakrát za sebou hrali zápasy doma. Prešovčania ale takto privítajú tentoraz Nitru a potrebujú vašu podporu. Príďte povzbudiť prešovských futsalistov! Na Baštovej 32 sa začne hrať od 19.30.

Dušičky weekend

Už tradične dušičkový víkend bude patriť tancu a maskám. V piatok sa party bude niesť v znamení BACK2LOVE DJs, v Drinkin Bare sa podujatie začína o 21.00.

Sobota 1.11.

Haloween

Ak prídeš v maske, registráciu na BMX Jam a Night party máš zdarma. Otvorené je od 10.00 v Extreme sport hall.

Tatran Prešov – MFK Košice „B“

Už len dva domáce zápasy delia futbalistov prešovského Tatrana od naplnenia jesennej kvóty. Príďte povzbudiť prešovských futbalistov s cieľom získať ďalšie tri body! Hrať sa začína od 13.30.

Korben Dallas&Zrní

Korben Dallas sa predstavia na sérii spoločných koncertov s českou kapelou Zrní. Začína sa od 20.00 v PKO.

Nedeľa 2.11.

Halloween v Maxe

Príďte nám predviesť svoje Halloweenske masky v plnej paráde. Pripravili sme pre Vás obľúbenú detskú akciu, na ktorej budeme spoločne kúzliť a pomôžeme tak čarovnému Bubliduchovi vyslobodiť sa zo zakliatia. Od 16.00 v Maxe.

VK Mirad Prešov – VK Ekonóm SPU Nitra

V nedeľu privítajú prešovskí volejbalisti od 16:00 doma celok z Nitry. Koňarom sa podarilo desať zápasov za sebou vyhrať, pridajú jedenásty pokus? Príďte ich podporiť!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM