Ľubomír Hudačko Kultúra

Hurá, víkend prichádza: Výber zaujímavých lákadiel, ktoré nás čakajú v Prešove

Prichádza ďalší víkend. Bola by škoda ho stráviť len doma. Prešov na voľné dni ponúka viacero lákadiel. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Hurá, víkend prichádza: Výber zaujímavých lákadiel, ktoré nás čakajú v Prešove
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Burza starožitností a kuriozít

15.7.2016 od 8:00 – pešia zóna

V piatok sa Prešovčania môžu tešiť na tradičnú burzu starožitnosti a kuriozít. Všetko podstatné nájdete na pešej zóne na Hlavnej ulici. Príďte si zaobstarať zaujímavý artefakt, ktorý vám ešte chýba.

Hudobný piknik

15. júla 19:00 – 21:00 v Lanovom centre Outdoor Park

Príďte si oddýchnuť s rock-folkovou kapelou Edo Klena & Klenoty. Tá hrá pôvodnú tvorbu pesničkára Eda Klenu. Od roku 2006 na množstve festivalov na Slovensku a v ČR, v kluboch, kde podporujú živú muziku. Multižánrová a poslucháčsky multigeneračná muzika, v ktorej sa nájdete. Vstupné je dobrovoľné.

Mesiac na vandrovke

16. júla 11:00 – 12:00 v planetáriu v Prešove

Program pod umelou hviezdnou oblohou o Mesiaci a Slnku pre najmenších školákov. Čaká vás mesiac na vandrovke, ak teda nemáte tip na víkend pre svoju ratolesť, možno sme ju vám práve našli.

BB Country bál

16. júla 18:00 – 22:00 Stará Dúbrava, Prešov

V pivárni Stará Dúbrava vás čaká 13. BB Country bál. Jedinečné podujatie známej prešovskej kapely, ktoré má úspešnú dlhoročnú tradíciu, sa koná v rámci Prešovského kultúrneho leta 2016 v útulnom prostredí Starej Dúbravy a ponúka kvalitnú zábavu v štýle klasickej country hudby, súťaže, možnosť občerstvenia, opekanie špekačiek na ohni a ďalšie prekvapenia. Vstup voľný.

Harley Days 2016

16. a 17. júla 19:00 – 21:00 v Mestskej hale

Legendárna americká kapela Megadeth vydala v januári tohto roka jeden zo svojich najlepších albumov Dystopia a 16. júla ho predstaví naživo v Prešove počas Harley Days. Týmto vystúpením uzavrie európsku časť Dystopia World Tour. Pozitívne reakcie z celého sveta a ohlasy z kuloárov už teraz hovoria o najväčšom hudobnom a motorkárskom zážitku nadchadzajúcej sezóny.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM