Ľubomír Hudačko Krimi

Hrozná nehoda: Autá sa zrazili s nákladiakom. Kamión vzbĺkol, 3 ľudia sú mŕtvi!

AKTUALIZOVANÉ. Tragédia na ceste! Po zrážke troch áut s kamiónom, ku ktorej došlo krátko pred 13:00, zomreli až traja ľudia. Na mieste nešťastia horel kamión, cestu museli uzavrieť.

Ilustračný obrázok k článku Hrozná nehoda: Autá sa zrazili s nákladiakom. Kamión vzbĺkol, 3 ľudia sú mŕtvi!

V Sedliskách sa zrazil kamión s tromi autami. Po zrážke na mieste horel kamión. Tragická dopravná nehoda sa stala dnes krátko pred 13:00 h pri Vranove nad Topľou.

Už traja mŕtvi

K smrteľnej búračke došlo na ceste I/15 v smere Vranov nad Topľou – Majerovce. Na ceste sa zrazili až tri osobné autá s niekoľko tonovým kamiónom, ktorý následne horel mimo vozovky. Nešťastie si vyžiadalo až tri ľudské životy. Dvaja Poliaci zomreli na mieste, ďalší Slovák po prevoze vo Vranovskej nemocnici.

Vinníkom zrejme vodič kamióna

„Na nehode sa zúčastnili štyri vozidlá, z toho jeden kamión a tri osobné motorové vozidlá,“ povedal Ladislav Melega z Okresného dopravného inšpektorátu vo Vranove nad Topľou. Ako ďalej uviedol, spomínanú nehodu má zrejme na svedomí vodič nákladného vozidla. „Pravdepodobným vinníkom bude vodič kamióna. Prešiel do protismeru – príčina je v štádiu vyšetrovania,“ poznamenal Melega.

Kamión sa mal najprv zraziť bočne s poľskou dodávkou a následne s dvoma ďalšími motorovými vozidlami. Následne na to skončil v priekope, kde začal horieť.

Boj o život napokon prehral

Zuzana Gajdošiková, hovorkyňa spoločnosti Svet zdravia, pod ktorú spadá Vranovská nemocnica uviedla, že spomínané zdravotnícke zariadenie prijalo po nehode celkovo piatich pacientov.

Jedeného z nich hospitalizovali v kritickom stave na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM). Ďalšieho účastníka s otrasom mozgu hospitalizovali vo vážnom stave na chirurgickej jednotke intenzívnej starostlivosti. Tretieho zraneného, ktorý utrpel odreniny prepustili po ošetrení domov. Ďalších dvoch podrobili vyšetreniam v priestoroch neurologickej ambulancie a na CT prístroji.

Riaditeľ Vranovskej nemocnice Eugen Lešo však neskôr informoval, že Slovák, ktorý bol hospitalizovaný na oddelení OAIM v kritickom stave, svojim ťažkým zraneniam napokon podvečer podľahol. Ďalšieho zraneného mladíka z Poľska, ktorý bol hospitalizovaný vo Vranove, previezli pred 17.00 h do košickej nemocnice vrtuľníkom leteckí záchranári.

Foto: ilustračné

Zdroj: Prešov24/tasr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM