Krimi

Hrôza v rodine na východe: Syn týral svoju matku v dome najmenej päť rokov

Na povrch vyplávali otrasné skutočnosti, syn roky týral svoju matku. O prípade informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza v rodine na východe: Syn týral svoju matku v dome najmenej päť rokov
Zdroj: TASR

Obvinenie zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove voči mužovi (41), ktorý sa mal minimálne od októbra roku 2015 dopúšťať fyzického a psychického týrania svojej matky (80).

Psychické a fyzické utrpenie

O prípade informovala hovorkyňa prešovského krajského policajného riaditeľstva Jana Ligdayová. Obvinený sa mal konania dopúšťať v rodinnom dome v jednej z obcí v okrese Sabinov, kde žil so svojou matkou v spoločnej domácnosti.

„Žena bola pravidelne vystavovaná fyzickému, ako aj psychickému utrpeniu, ponižovaniu a pohŕdavému zaobchádzaniu zo strany syna. Ten ju fyzicky napádal, vulgárne nadával, vyhrážal sa jej a bezdôvodne na ňu kričal,“ priblížila Ligdayová s tým, že agresor sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia.

„Vyšetrovateľ na obvineného spracuje podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ doplnila. V prípade dokázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM