Rôzne

Hľadá sa najobľúbenejšie jedlo zo Šariša: Ktoré je vášmu srdcu najbližšie?

Na tradičné jedlá zo šarišského regiónu mnohí nedajú dopustiť. Ktoré z nich je však najobľúbenejšie? Rozhodnúť o tom môžete aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa najobľúbenejšie jedlo zo Šariša: Ktoré je vášmu srdcu najbližšie?
Zdroj: TASR

Iste, aj do našich končín sa postupne dostali kuchyne z rôznych kútov sveta s mnohými parádnymi pochúťkami. Aj napriek tomu však mnohí nedajú dopustiť najmä na miestne špeciality. A bez svojho obľúbeného tradičného jedla si to takpovediac nevedia a ani nechcú predstaviť.

Jedál, resp. receptov, ktoré vznikli v našom regióne a sú pre Šariš typické, je nemálo. Ktoré konkrétne je však vášmu srdcu najbližšie? Zapojte sa do nášho hľadania aj vy a napíšte nám do stredy 10. júla 8:00 hod. svoje najobľúbenejšie jedlo, ktoré pochádza zo šarišského regiónu. Môžete tak urobiť:

Z vašich odpovedí vyberieme najviac frekventované jedlá, ktoré sú pôvodom zo Šariša. Následne spustíme na našom portáli hlasovanie, v ktorom budete môcť za jednotlivé špeciality zahlasovať. No a z tohto online hlasovania vzíde víťaz – najobľúbenejšie jedlo zo Šariša podľa čitateľov nášho portálu.

A viete, že už onedlho si budete môcť kúpiť prešovskú nulovú eurobankovku? Pozrite si jej podobu v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Lákavý suvenír: V metropole Šariša si budete môcť zadovážiť nulovú eurobankovku
1
Galéria
Zdroj: Mestské informačné centrum PO

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM