Krimi

Hermanovčan to na ceste nezvládol: Na rovnom úseku sa prevrátil do priekopy

Pri vodičovi polícia zistila, že nie je držiteľom vodičského preukazu. Muži zákona navyše uviedli, že má zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku Hermanovčan to na ceste nezvládol: Na rovnom úseku sa prevrátil do priekopy
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Muž (20) z obce Hermanovce bol obvinený z trestného činu marenie výkonu úradného rozhodnutia ako aj z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove. Dnes 24 o tom informovala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

„Mladý muž v stredu 15.09.2021 ráno viedol osobné auto v smere od Prešova na obec Šarišské Michaľany. Na rovnom úseku cesty sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke. S vozidlom prešiel mimo cestu a v priekope sa s vozidlom prevrátil,“ uviedla hovorkyňa.

Výsledok skúšky

Policajná hliadka po nehode podľa jej slov muža podrobila i dychovej skúške, ktorej výsledok preukázal, že vodič jazdil pod vplyvom alkoholu.

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Má zákaz

„Nafúkal viac než 1,5 promile. Vykonanou lustráciou v informačnom systéme bolo na mieste zistené, že mladý muž má súdom udelený zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel a to s platnosťou až do konca tohto roku,“ vysvetlila ďalej Ligdayová s tým, že Hermanovčan nie je držiteľom vodičského preukazu.

Muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM