Monika Földešiová Rôzne

Hasiči museli opäť zasahovať

Hasiči z Prešovského kraja dnes do 17. hodiny zasahovali pri dvoch dopravných nehodách a viacerých požiaroch trávy. TASR o tom informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Vravec.

Približne o 7.30 vyrazili posádky z Kežmarku a Popradu k dopravnej nehode, ktorá sa stala vo Veľkej Lomnici. Podľa operačného dôstojníka tu došlo k zrážke dvoch osobných áut, po ktorej jedno z vozidiel odhodilo na železničné priecestie. Pri nehode sa ľahko zranili dve osoby.
Prešovskí a sabinovskí hasiči pomáhali odstraňovať následky dopravnej nehody aj pri Šarišských Michaľanoch, okres Sabinov, ktorá sa stala krátko pred 9. hodinou. Ako uviedol Vravec, osobné vozidlo pravdepodobne v dôsledku šmyku zišlo z cesty a prevrátilo sa cez strechu. V čase nehody sa v ňom viezli tri osoby, z ktorých dve utrpeli zranenia a sanitkou ich odviezli na ošetrenie do nemocnice.
V priebehu dňa však hasičov zamestnávali predovšetkým požiare suchej trávy. Do 17. hodiny zasahovali celkom 15-krát, hlavne v okresoch Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Sabinov, Prešov a Bardejov. Vravec doplnil, že pri týchto udalostiach nemali hlásené žiadne zranenia.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM