Šport

Hádzanári robia fanúšikom radosť: Malacky deklasovali výpraskom o 31 gólov!

Česť prešovskému športu zachraňuje v ostatných dňoch najmä prvý hádzanársky tím Prešova. Ten zdolal v lige Malacky o neskutočných 31 gólov.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanári robia fanúšikom radosť: Malacky deklasovali výpraskom o 31 gólov!
Zdroj: TASR

Počas víkendu sa v 4. kole Slovnaft handball extraligy predstavili oba naše tímy. V sobotu najskôr náš druhý tím Tatran Prešov II. remizoval s Novými Zámkami (26:26), v nedeľu prvý tím Tatran Prešov I. vybojoval vysoké – 31-gólové víťazstvo v Malackách (47:16).

Najbližšie sa prvý tím predstaví už v utorok 26. septembra v dohrávke 3. kola doma proti Hlohovcu. V sobotu čaká na naše tímy dvojzápas, keď najprv od 15.30 nastúpi Tatran Prešov II. proti Modre a o 18. hodine Tatran Prešov I. proti Novým Zámkom.

TJ Strojár Malacky – Tatran Prešov I. 16:47 (10:27)

  • Najviac gólov Tatrana: Butorac 11/2, Vučko 10, L. Urban 8

Jakub Hrstka, autor 6 gólov: V zápase sme boli favoritom a prejavilo sa to napokon aj na výsledku, keď sme vyhrali o 31 gólov. Začali sme v najsilnejšom zložení, nechceli sme nič podceniť a to sa nám podarilo. Zápas prebiehal v tréningovom tempe, mali sme ho pod kontrolou a vyskúšali sme si kombinácie aj obranné systémy, ktoré sme skúšali na tréningu. Teraz musíme dobre zregenerovať a pripraviť sa na ďalšie stretnutie v utorok proti Hlohovcu.“

Radovan Pekár, po čase dostal dostatok priestoru aj v útoku a zaznamenal po dlhšej odmlke gól: „Veľmi ma teší naše víťazstvo, pri ktorom sme na súperovom ihrisku nastrieľali 47 gólov, čo aj proti súperovi ako sú Malacky nie je jednoduché a nepodarí sa to každému. Na druhej strane, dostali sme iba 16 gólov, dobre sme si zabehali, takže som veľmi rád, že sa nám podarilo aj na takýto zápas namotivovať a že sme k nemu pristúpili zodpovedne. Teraz máme jeden deň na krátky oddych a verím, že v utorok zopakujeme tento výkon a budeme mať rovnaké pocity ako po tomto zápase.“

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM