Ľubomír Hudačko Futbal

Futbalový Tatran si naďalej drží strieborný flek v tabuľke: Zvládol zápas aj bez troch kľúčových hráčov!

Koniec sezóny majú pred sebou aj futbalisti Tatrana Prešov. Hoci sa im na prvý pokus po opustení najvyššej súťaži naspäť postúpiť nepodarilo, stále bojujú aspoň o strieborný flek. K dispozícii majú ešte dva zápasy, ten ostatný zvládli navyše aj bez troch kľúčových hráčov!

Ilustračný obrázok k článku Futbalový Tatran si naďalej drží strieborný flek v tabuľke: Zvládol zápas aj bez troch kľúčových hráčov!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Prešov absolvoval predposledný zápas na súperovej pôde v aktuálnom ročníku v pozmenenej zostave.

Pre chorobu nenastúpil Lipták, pre zranenie Katona i ešte stále laborujúci Petráš. Tatran si však poradil aj s touto situáciou a nepríjemnú Rimavskú Sobotu dokonale eliminoval. „Mali tam nejaké rohy, ale vyslovené šance nie. No a potom prišla chvíľa Dávida Leška, ktorý z veľkej diaľky trafil tak, že sa brankár ani nepohol. Bolo to zo vzdialenosti tých 30 – 35 metrov. Bol to nádherný gól," vyjadril obdiv mladšiemu spoluhráčovi Miroslav Poliaček pre oficiálnu webstránku Tatrana.

„Teraz sa dáme dokopy, aj zdravotne, pretože to nie je úplne ideálne. Ani niektorí z hráčov, ktorí dnes nastúpili, neboli stopercentne v poriadku. Som však rád, že sme sa vyhecovali a vyhrali sme. Aj v takomto zápase, kde to bolo treba „pretlačiť“. Myslím, že každý chalan odviedol maximum,“ vyjadril uznanie tímovému duchu Poliaček na záver.

2. liga – 31. kolo: MŠK Rimavská Sobota – 1. FC Tatran Prešov 1:2 (1:1) Góly: 45 Kostúrik (11 m) – 21. Krajník, 78. Leško, ŽK: 60. Tenkl, 64. Nilaš, 70. Válovčan, 89. Čertík – 45. Krajník, Papaj, ČK: 83. Nilaš (po 2. ŽK), pred 283 divákmi rozhodoval Horváth (Roszbeck, Budáč) Zostavy:

1. FC Tatran: Talian – Papaj, Bartek, Krajník, Leško – Hruška, Jacko, Dzurík, Makara (89. Benes) – Poliaček – Belejík MFK Dubnica: Prošovský – Hronec (84. Rubint), Nilaš, Kőből (82. Václavek), Kostúrik, Válovčan, Čertík, Tenkl, Kutlík, Ondrek, Migaľa (14. Lupták)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM