Ľubomír Hudačko Iné športy

Florbalistom sa nedarilo: Podali proti Košiciam najhorší výkon v sezóne!

Dva zápasy odohrali počas uplynulých dní aj prešovskí florbalisti. Nedarilo sa im ale podľa predstáv a podľahli svojim súperom z Košíc 4:7, resp. 3:4.

Ilustračný obrázok k článku Florbalistom sa nedarilo: Podali proti Košiciam najhorší výkon v sezóne!
Zdroj: Dnes24.sk

ATU Košice – FbC Mikuláš Prešov 7:4 (1:0,3:2,3:2)

V Košiciach s domácim tímom ATU Košice Prešovčania ťahali za kratší koniec a inkasovali sedem gólov. Všetky tri tretiny prehrali (1:0,3:2,3:2), domáci sa tak lepšie pripravili. Na výkone bolo vidieť únavu, nekoncentrovanosť a zápas hráčom vôbec nevyšiel. Cieľ bol získať 3 body, ale domáci boli bojovnejší a po najhoršom výkone v sezóne odišli z Košíc bez bodu.

Góly: Grivalský, Miškovic, Leško, Kassay Asistencie: Baláž 2, Hrabčák, Štofko Zostava: Sninčák, Gašpár – Sikorjak, Hrabčák, Grivalský, Adamov, Tisoň, Balla – Kassay, Komínek, Leško, Štofko, Tall, Baláž, Miškovic, Ringer, Maňkoš

FbC Mikuláš Prešov – FbO Florko Košice 3:4 (1:1,1:1,1:2)

Na zápas proti lídrovi extraligy sa Prešovčania zodpovedne pripravili a bolo to vidieť aj na zlepšenom výkone. Hoc po chybe v obrane prehrávali 0:1 o chvíľu po perfektnej nahrávke brankára Gergelčíka vyrovnali. Celú tretinu boli lepším tímom, ale brankár hostí zatiahol roletu. Druhá tretina priniesla opäť pekný kombinačný florbal na oboch stranách. Najskôr sa hostia po štandardke presadili zásluhou Dugasa 1:2. O 30 sekúnd bolo vyrovnané po strele Kassaya. Tretia tretina začala lepšie pre hostí, ktorí využili stratu lopty v obrane domácich a bolo 2:3. Potom v priebehu 3 minút domáci zahodili 3 tutovky v podaní Komínka, Štofka a Sikorjaka hostia kruto trestali. Po strate lopty za bránkou nahrával Dugas na Zemena a ten zavŕšil hattrick. Domácim sa podarilo znížit zásluhou peknej strely Sikorjak dve minúty pre koncom, ale vyrovnať sa im už žial nepodarilo. Domáci si určite minimálne bod za svoj výkon proti lídrovi zaslúžili, no aj o tomto je šport.

Góly: Komínek, Kassay, Sikorjak Asistencie: Gergelčík, Komínek

Zostava: Gergelčík, Gašpár – Sikorjak, Hrabčák, Grivalský, Adamov, Tisoň, Balla – Kassay, Komínek, Leško, Štofko, Tall, Baláž, Miškovic, Ringer

zdroj: FbC Mikuláš Prešov

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM