Ľubomír Hudačko Samospráva

Finišuje sa s novou snímkou: Pozoruhodné atrakcie Prešovského kraja vo filme!

Prešovský samosprávny kraj (PSK) predstavil v Prešove v rámci projektu Klaster turizmu tatranského regiónu propagačný film o štyroch okresoch kraja Tatry 4 seasons. Ide o okresy Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa a Levoča.

Ilustračný obrázok k článku Finišuje sa s novou snímkou: Pozoruhodné atrakcie Prešovského kraja vo filme!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Nielen na samotnom DVD, ale aj v ostatných publikačných materiáloch sme sa snažili zviditeľniť nie notoricky známe veci, ale lokálne atrakcie a špecifiká, ktoré neboli až tak propagované. Zároveň by DVD malo slúžiť na pritiahnutie zahraničných turistov. Jazykové mutácie, v ktorých film vyrobíme, sú angličtina, poľština, ruština. Pomerne rovnaký čas sme nechali všetkým štyrom okresom. Samozrejme, nevyhneme sa chronicky spomínaným miestam, ale snažili sme to spracovať inak,“ povedal manažér projektu Roman Krajčovič.

Okrem prezentačných materiálov sa v rámci projektu budú podľa neho organizovať aj semináre s prevádzkovateľmi a poskytovateľmi služieb turistom v spomínaných okresoch.

Druhým výstupom projektu bude strategický dokument rozvoja cestovného ruchu v tejto oblasti. Zriadená bude propagačná internetová stránka a vydávaný súbor propagačných materiálov. Prvým je DVD Tatry 4 seasons, predstavuje štyri ročné obdobia v podtatranskom regióne. Vyjde v náklade 10 000 kusov pre potreby PSK a Centra rozvoja turizmu v Dolnom Smokovci. Plánovaný je aj dvojdňový veľtrh turistického ruchu Tatry EXPO.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM