Ľubomír Hudačko Rôzne

Famózne snímky, ktoré ste v tejto podobe ešte nevideli: Mladý fotograf fotí Prešov z vtáčej perspektívy! FOTO

Fotil rád už od detstva. Prvý, kto mu dal do ruky ozajstný foťák a náhľad do tohto sveta bol otec. Michal, ktorý vyrastal v Bardejove, ale narodil sa v Prešove nám ukázal svoju tvorbu. Pozrite si, aké famózne fotografie Prešova z vtáčej perspektívy vyhotovuje.

Ilustračný obrázok k článku Famózne snímky, ktoré ste v tejto podobe ešte nevideli: Mladý fotograf fotí Prešov z vtáčej perspektívy! FOTO
Zdroj: ChelloPhoto

Fotenie nikdy nevidel ako vec, ktorá by bola jeho cestou. Michal, ktorý vyrastal v Bardejove, ale narodil sa v Prešove pre náš portál tvrdí, že najprv išlo v tomto smere len o zábavu.

„Až neskôr, keď som žil v Amerike mi známy povedal, keď videl, ako tam fotím, že toto je moja cesta. Vlastne v Amerike som sa tomu začal venovať viac. Bol to iný svet a mal som čo fotiť a po týchto skúsenostiach som si uvedomil, že práca, ktorá ma ničí a nebaví nemá zmysel,“ hovorí zanietene o svojich krokoch.

Michal preto chcel robiť to, čo ho ozaj baví a je prínosom pre ostatných. Chcel prinášať niečo nové a tešiť aj ostatných. „Tým je to super. Chcem byť svetlo a šíriť ho dalej prostredníctvom tejto formy. Fotil som najprv s mobilom, neskôr zrkadlovkou a fotografie tak dostali vyššiu úroveň. Keďže sa to ľudom páčilo, tak som začal moju tvorbu uvádzať verejne a stále sa zdokonaľujem, aby som mohol ľudom priniesť viac,“ rozpráva o svojej tvorbe.

Keď žil v Amerike, jeho známy mu vnúkol myšlienku snímať krajinu zhora. „Pohľad zhora na Slovensko ma taktiež zaujíma, pretože je jedinečné a má svoje krásy, ktoré inde nie sú, v tom je jeho potenciál, ktorý ľuďom je potrebné ukázať,“ potvrdil ďalej. Ako dodal, v Prešove sa narodil a má tu veľkú časť rodiny. „Trávil som tu aj detstvo cez prázdniny a viem, že tu žijú super ľudia. Rád som spravil takúto prácu, aby som mohol prezentovať mesto Prešov. Som hrdý Bardejovčan, ale ďalšie môjmu srdcu najbližšie mesto je jednoznačne Prešov,“ zakončil mladý fotograf. A ako jeho tvorba vyzerá, si môžete pozrieť v bohatej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Fotky, ktoré nepotrebujú komentár: 10 dôvodov, prečo navštíviť Prešov

Zrekonštruovaná pýcha Prešova čelila nátresku, aký sa len tak nevidí: Na Solivar zamierili tisícky ľudí!

Dojímavý boj: Pre prešovskú Kalváriu sa spojili desiatky tisíc ľudí, dostavil sa nádherný výsledok

foto: ChelloPhoto

Mladý fotograf a jeho skvosty: Takto parádne fotí Prešov z vtáčej perspektívy
18
Galéria
Zdroj: ChelloPhoto
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM