Ľubomír Hudačko Šport

Famózna séria prešovských hráčov: Víťazná šnúra, aká sa len tak nevidí!

To sa len tak nevidí. Prvé miesto pre prešovských volejbalistov je už nejaký ten piatok istým faktom, pretože nič iné ako výhry celok zo Šariša ani nezbiera. Naposledy si na nulu poradil s Myjavou a zaznamenal už pätnásty triumf za sebou!

Ilustračný obrázok k článku Famózna séria prešovských hráčov: Víťazná šnúra, aká sa len tak nevidí!
Zdroj: TASR

Volejbalisti VK MIRAD PU Prešov kraľujú extralige. V sobotňajšom zápase 15. kola zdolali na domácej palubovke Myjavu 3:0 a vyhrali svoj 15. zápas v sezóne.

Extraliga muži – 15. kolo:

VK MIRAD PU Prešov – TJ Spartak Myjava 3:0 (18, 20, 21) 81 min, rozhodovali: Mokrý a Porvazník, 500 divákov.

Celý volejbalový Prešov sa tešil na tradične silnú Myjavu, ktorá ešte mala v rukách pohárový zápas v tureckej Ankare. Nakoniec to bol jednoznačný priebeh a zvíťazilo domáce družstvo a natiahlo šnúru víťazných zápasov na 15.

Ľuboslav Šalata, tréner Prešova: “Do stavu 6:6 bol prvý set vyrovnaný potom sa nám podaril bodový únik spočiatku na 8:6 a pri Červeňovom podaní sa náskok výrazne navýšil aj vplyvom útočných chýb súpera. Aj v druhom sete ste začali aktívnejšie a po úspešných blokoch sme si vytvorili niekoľkobodový náskok, ktorý sme s prehľadom kontrolovali. Vývoj setu som trochu zdramatizoval striedaniami, ale aj tak sme si jeho vývoj ukontrolovali. V treťom sete som využil situáciu, že zápas sa pre nás priaznivo vyvíja a priestor na ihrisku dostali všetci striedajúci hráči a zápas sme dohrávali s druhou šestkou. Celkovo sme podali solídny výkon a vo všetkých herných ukazovateľoch sme boli úspešnejší.”

foto: ilustračné, zdroj: vk pu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM