Ľubomír Hudačko Futbal

Facka pre Tatran Prešov ako hrom: Od druholigového Popradu schytal trojku

Prehra, ktorá bude ešte bolieť. Zlepšujúci sa Prešov plánoval postup vo štvrťfinále Slovenského pohára, ale nepríjemnú facku mu vystavil FK Poprad tromi gólmi.

Ilustračný obrázok k článku Facka pre Tatran Prešov ako hrom: Od druholigového Popradu schytal trojku
7
Galéria
Zdroj: TASR

Ďalšia nepríjemná prehra futbalistov Tatrana Prešov. Už už sa zdalo, že je na dobrej ceste zbierať priaznivé výsledky, ale facka od druholigového Popradu hovorí inou rečou.

Prečítajte si tiež: Nie sú poslední a nemajú ani najhoršiu obranu: Tatran Prešov otočil duel s Liptákmi

Osemfinále Slovenského pohára sa skončilo zahanbujúcou prehrou 0:3 na domácom štadióne. Pritom od začiatku duelu boli Šarišania lepší a poľahky sa dostávali do sľubných pozícií na otvorenie skóre. Bez formy hrajúci Rolinc však nedokázal využiť ofenzívne snaženie Leška, Katonu či Olansunkanmiho a tak trestali hostia. Pár minút pred polčasovým hvizdom sa presadil po rýchlej akcii a doklepnutí lopty po odraze do siete na 0:1 Alekou.

Zdroj: TASR

To zelenobielymi otriaslo a od tohto momentu si nevedeli dať rady. Po prestávke ich zlomil druhý zásah hostí po peknej strele z priameho kopu, čím Ujčík upravil na 0:2. A keď sa zdalo, že už to horšie byť nemôže, pred zrakom nového trénera Kronsteinera upravil opäť Ujčík po rýchlej akcii už na 0:3. Tatran tak vypadol po zahanbujúcej prehre, pritom ešte nedávno obral o body Slovan, Trenčín i silný Ružomberok.

1. FC Tatran Prešov – FK Poprad 0:3 (0:1)

  • Góly: 37. Alekou, 69. a 90.+1 Ujčík

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Prešovčani zlyhali proti Popradu: V pohári skončili po prehre 0:3
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM