Ľubomír Hudačko Kultúra

Erotická dráha Petra Lipu: Spevák z Prešova chystá zaujímavý klip

Rodák z Prešova finišuje v týchto dňoch s prípravou nového štúdiového albumu. Jeho pracovný názov je Lipa spieva Lasicu II, ten napísal pre Lipu 14 nových textov a platňa bude pokračovaním úspešného CD Lipa spieva Lasicu z roku 2005. Vtedy získal päť ocenení Aurel.

Ilustračný obrázok k článku Erotická dráha Petra Lipu: Spevák z Prešova chystá zaujímavý klip
Zdroj: TASR

Krst nového CD sa uskutoční 26. októbra na festivale Bratislavské jazzové dni.

Realizácia albumu je ambiciózne náročná a spolupracujú na ňom mnohé známe osobnosti domácej a zahraničnej scény. Z tých domácich to sú Marian Čekovský, Juraj Tatár, Martin Gašpar, Roland Kánik, Boris Urbánek a Oskar Rósza. Mastering albumu robí spoločnosť Masterdisk v New Yorku. Obal je dielom Mareka Ormandíka. O dva týždne predstaví Peter Lipa na webe nový klip k pesničke Erotická dráha.

„Aby toho nebolo málo, cestuje Peter Lipa a jeho Band k susedom do Českej republiky, kde sa predstaví na štyroch koncertoch. Ten prvý odohrá 12. septembra v Prahe na festivale Vyšehraní, deň nato bude hrať a spievať v Jablonci nad Nisou, 14. septembra opäť v Prahe Bohniciach na festivale Babí léto, záverečným miestom budú Strážnice 20. septembra,“ uviedla PR manažérka Katarína Ovseníková.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM