Ľubomír Hudačko Správy

VIDEO: Emotívne stretnutie ľudí s hasičmi: V Prešove nemala ďakovačka konca-kraja

Hasiči sa v Prešove dočkali zaslúženého uznania. Vo štvrtok podvečer bolo zorganizované stretnutie s obyvateľmi mesta, ktorí im vyjadrili svoju vďaku.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Emotívne stretnutie ľudí s hasičmi: V Prešove nemala ďakovačka konca-kraja
4
Galéria
Zdroj: HaZZ Prešov

Slzy v očiach a dojatie v hlase nemali len ľudia, ktorí sa vo štvrtok prišli poďakovať hrdinom po minulotýždňovej tragédii, ale aj samotní hasiči.

„Ja som tvrdý chlap, ale keď som videl tie komentáre ľudí na sociálnych sieťach…títo chlapci si to nezaslúžia a sedeli na stanici veľmi smutní,“ povedal na margo kritiky.

Teraz sa však dočkali aj zaslúženého uznania a pocty za zásah, ktorý bol mimoriadne náročný. Ocenila ich ministerka vnútra Denisa Saková, no podvečer bolo zorganizované aj stretnutie s obyvateľmi mesta.

Zdroj: Facebook

„Chceli by sme sa úprimne poďakovať všetkým skvelým ľuďom, ktorí nám prišli vyjadriť svoju podporu. Veľmi si vážime každý váš stisk ruky či objatie, ktoré nám dodalo veľa nových síl a novú chuť do práce,“ uviedli hasiči po štvrtkovej dojemnej ďakovačke.

Ľudia neváhali prejaviť svoj obdiv niekoľkonásobným skandovaním ďakovných slov, čo aj v trvdých chlapoch vyvolalo slzy dojatia na tvári. Mal ich aj veliteľ zásahu Peter Bartoš.

Viac si už pozrite sami v priloženom videu a vo fotogalérii.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM