Webnoviny - Krimi

Dvere si otvoril kľúčom spod kameňa, dom vylúpil

Mladík sa vlámal do rodinného domu, nemal to však ťažké, lebo kľúč od dverí našiel pod kameňom.

Policajti 18-ročného Michala z obce Valaliky v okrese Košice-okolie obvinili z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody. Mladík kradol ešte 14. decembra v rodinnom dome na Potočnej ulici vo Valalikoch. Z domu ukradol počítačovú skrinku, mobilný telefón a USB kľúč, čím majiteľovi spôsobil škodu za 650 eur. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana

V predajni ukradla 700 eur, podelila sa so spoločníkom Žena išla na nákup a prilepšila si 700 eurami, o ktoré sa potom podelila so svojím spoločníkom. Michalovskí policajti už z krádeže obvinili 37-ročnú Alicu z obce Poľany a z podielnictva 30-ročného Kolomana z obce Leles. Celá krádež sa odohrala v stredu dopoludnia, keď obvinení prišli na Renaulte Thalia na Špitálsku ulicu v Michalovciach. Muž ostal sedieť v aute a žena išla do predajne. Tam využila príležitosť, keď majiteľ nedával pozor, a z tašky v neuzamknutej kancelárii ukradla hotovosť. Potom nastúpila do vozidla a mužovi povedala, že ukradla 700 eur a ak ujdú, dá mu polovicu ukradnutých peňazí. Potom z miesta ušli. Žena nie je v tejto oblasti nováčikom, 2. júna ju odsúdili za krádež na šesť mesiacov podmienečne. Muža stíhajú na slobode, žena skončila v cele s návrhom na väzobné stíhanie. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Z auta ukradol všetky štyri kolesá Krádež vyšetrujú policajti zo Stropkova. V noci zo stredy na štvrtok doposiaľ neznámy páchateľ prišiel na parkovisko na Kalinčiakovej ulici v Stropkove. Zo zaparkovaných áut si vyhliadol Fiat Doblo a ukradol z neho štyri 15-palcové päťdierové disky s pneumatikami. Spôsobenú škodu vyčíslili na 664 eur.

Informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM