Ľubomír Hudačko Futbal

Dvakrát Tatran, jeden boj o tri body: Aký bude návrat Jána Papaja do Prešova už v drese Mikuláša?

Dva pokusy za sebou zelenobielmu prešovskému Tatranu uchmatnúť tri body nevyšli. V rámci piateho kola Doxxbet ligy bude mať šancu proti inému Tatranu - Liptovský Mikuláš, v drese ktorého sa môže predstaviť bývalý kapitán koňarov Ján Papaj. Ako sa na neho teší iný matador Miroslav Poliaček?

Ilustračný obrázok k článku Dvakrát Tatran, jeden boj o tri body: Aký bude návrat Jána Papaja do Prešova už v drese Mikuláša?
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

V posledných týždňoch sa Šarišanom nedarilo ako doma, tak ani vonku. Stratili dobre rozbehnutý duel s Michalovcami a neubránili sa tlaku kvôli dvom vylúčeným ani v Košiciach s miestnym béčkom.

Liptovský Mikuláš by mohol byť prijateľný súper, ktorý sa v predchádzajúcej sezóne zachránil len tak tak. Zvládne súboj dvoch Tatranov lepšie ten z Prešova? V kádri nemôže počítať minimálne s dvojicou Dzurík – Talian, zato hostia sa posilnili o skúseného matadora Jána Papaja, ktorý na začiatku ročníka prišiel práve od dnešných hostiteľov duelu.

„Už sa snažíme myslieť na najbližší zápas a chceme urobiť všetko preto, aby sme po tých dvoch zápasoch naplno zabodovali. Teraz sa potrebujem čím skôr vrátiť na víťaznú vlnu. Máme dva zápasy doma a musíme urobiť všetko preto, aby sme ich zvládli,“ hovorí pred duelom pre oficiálnu webstránku klubu Miroslav Poliaček. Zároveň dodal, že súboj proti Jánovi Papajovi, bývalému kapitánovi bude zaujímavý.

„Beriem to tak, že je to môj dobrý kamarát a ťažký protivník. Odviedol tu kus dobrej roboty a myslím si, že aj preňho to bude iný zápas, na ktorý bude špeciálne motivovaný. Tie spomienky budú určite stále čerstvé. Ale toto všetko pôjde bokom a budeme sa každý sústrediť na tri body,“ pozýva podľa 1fctatran.sk na zápas domáci stredopoliar.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM