Futbal

Duel so Žilinou preložili: Medzitým futbalisti Prešova v derby s Bardejovom

Fanúšikovia futbalu sa môžu tešiť na šarišské derby. S Bardejovom sa stretne Tatran Prešov, špeciálny zápas to bude najmä pre brankára Patrika Lukáča.

Ilustračný obrázok k článku Duel so Žilinou preložili: Medzitým futbalisti Prešova v derby s Bardejovom
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Futbalisti Tatrana Prešov sa v 4. kole Slovnaft Cupu mali stretnúť so Žilinou už v stredu 10. októbra. Hostia ale požiadali o preloženie duelu, hrať sa bude napokon až 23. októbra. A hoci prvotné informácie aj od samotného trénera zelenobielych Antona Mišovca naznačovali, žeby sa zápas mohol odohrať v Prešove, napokon nič také sa neudeje a hrať sa bude v Stropkove. Medzitým sa koňare predstavia v II. lige proti Bardejovu, pôjde teda o zaujímavé šarišské derby.

Brankár Patrik Lukáč je rodený Prešovčan, ale s futbalom začínal v Bardejove. V 12. kole druhej ligy ho teda čaká zaujímavý duel. Gólman nastúpi proti svojmu materskému klubu.

V stretnutí príde k zaujímavému súboju. Patrik Lukáč nastúpi proti svojmu mladšiemu bratovi Dominikovi Lukáčovi. „V Partizáne hrajú bývalí hráči Prešova, s ktorými sa poznám a áno, aj môj starší brat. Také klasické podpichovačky už medzi nami boli. Uvidíme po zápase, kto bude mať doma posledné slovo celý týždeň,“ povedal pre 1fctatran.sk. Šarišania majú v poslednom čase kolísavé výsledky. Po jednoznačnom triumfe nad Trebišovom minulý týždeň opäť prehrali. Teraz je tak na rade opäť lepší výsledok.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM