Iné športy

Druhý Prešov potvrdili dobrú formu: Tréner sa obával, no volejbalisti ho nesklamali, FOTO

Domáci hráči začali výborne. Po prvom sete, v ktorom sa rozhodlo až v koncovke si ľahko pripísali aj zisk druhého. Súperovi dovolili uhrať len jeden.

Ilustračný obrázok k článku Druhý Prešov potvrdili dobrú formu: Tréner sa obával, no volejbalisti ho nesklamali, FOTO
4
Galéria
Zdroj: Veronika Mihaliková

Piatu výhru za sebou dosiahol v 6. kole najvyššej súťaže druhý v tabuľke VK Mirad Unipo Prešov (bilancia 5–1), ktorý si doma poradil s VKP Bratislava 3:1 (25:23, 25:17, 20:25, 26:24). Prešov Dnes 24 o tom informovala z klubu Jana Peregrinová.

Domáci hráči začali výborne. Po prvom sete, v ktorom sa rozhodlo až v koncovke si ľahko pripísali aj zisk druhého.

Hráč zápasu

V treťom dejstve hostia zlepšili podanie, čo im zabezpečilo dostatočný náskok na čiastočné zdramatizovanie stretnutia. Štvrtý set bol priebehom najvyrovnanejší, ale za výdatnej podpory divákov sa z domáceho víťazstva tešili Šarišania.

Hráčom zápasu sa stal smečiar Lukáš Smolej, ktorý svoju tímu pomohol 17-timi bodmi.

Rovnaký počet si pripísal smečiar Michal Ščerba. Na strane hostí sa suverénnym výkonom prezentoval univerzál Ľuboš Kostoláni, ktorý dosiahol úctyhodných 27 bodov.

Hlasy trénerov

Erik Digaňa, tréner VK Mirad Unipo Prešov: „Vedeli sme, že Bratislava má veľmi silný tím a samozrejme u nás to tiež potvrdili. Oni sú dobre vyskladaní, len poviem úprimne, asi potrebujú ešte chvíľku počkať. Mali aj smolu, my sme hrali dobre. Máme trošku boliestky a zranenia a preto som sa toho trošku obával. Pred zápasom to vyzeralo všelijako, ale chlapci to zvládli a už sa môžeme pripravovať na Myjavu.“

Matúš Kalný, tréner VK Bratislava: „Rozhodovalo sa v koncovkách. Súper zvládol dve koncovky. My sme v nich mali aj smolu. Dvakrát lopta, ktorá ide tri-štyri metre do autu nás trafí do hlavy. Bohužiaľ, tak skončili koncovky. Súper ich lepšie odohral a vyhral.“

Viac záberov zo zápasu máme v priloženej fotogalérii.

Objektívom: Volejbalový súboj s Bratislavou ovládli Prešovčania
4
Galéria
Zdroj: Veronika Mihaliková

Neprehliadnite ani ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM