Futbal

Druhá prehra Tatrana v III. lige: Hoci dvakrát viedol, napokon Humennému podľahol

Futbalisti Tatrana Prešov nezískali v 5. kole III. ligy Východ tentoraz ani bod. Pritom v zápase proti Humennému dvakrát viedli, ale triumfovali domáci.

Ilustračný obrázok k článku Druhá prehra Tatrana v III. lige: Hoci dvakrát viedol, napokon Humennému podľahol
Foto: Peter Handzuš

Po kanonáde do siete V. Revištia tentoraz hráči Tatrana Prešov odišli zo zápasu v III. lige Východ naprázdno. S Humenným pritom dvakrát viedli, ale tri body napokon ostali doma. V tabuľke sa dostali do popredia aj na úkor zelenobielych práve hráči FK Humenné, ktorí sú na 2. miesto o skóre za Vranovom. Tatranu aktuálne patrí 4. priečka.

Hlasy po zápase

Peter Petráš, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Zápas sa z našej strany začal vyvíjať veľmi dobre. Dostali sme sa do vedenia, ale potom sme urobili hlúpu penaltu, situácia sa dala riešiť úplne inak, úplne jednoducho. Inkasovali sme na 1:1."

„Opäť sme sa v druhom polčase dostali do vedenia, no pár minút na to sme zasa dostali vyrovnávajúci gól. Na konci zápasu sme urobili chybu. Po faule pri čiare nás súper potrestal, ale aj tak, hlavy musíme mať hore. Chlapci podali výborný výkon, na tretiu ligu to bol nadštandardný zápas z jednej aj z druhej strany.“

"Diváci si prišli určite na svoje, bolo tam veľa šancí. Žiaľ, domov ideme na prázdno, ale máme na čom stavať. Chalani sami videli, že keď je ochota, vedia hrať dobrý futbal.“

Peter Košuda, tréner FK Humenné: „Tento zápas bol pre diváka veľmi zaujímavý, bolo veľa šancí z prešovskej aj z našej strany. Ak prišiel na štadión nezainteresovaný divák, musel sa baviť futbalom, hoci sa vyskytli aj nepresné veci, ale boli aj veľmi dobré akcie, ktoré neskončili gólom. To sú najkrajšie víťazstva pre nás, keď vyhráte gólom z 90. minúty. My sme takto dali na 3:2, toto je veľmi pekné, má to iný náboj. Zápas bol skôr na remízu, no v závere sme strelili gól, preto sme zápas vyhrali.“

FK Humenné – 1. FC Tatran Prešov 3:2 (1:1)

  • Góly: 27. Serečin, 52. Kulich, 90. Vasiľ – 11. Pavúk, 47. Kopín
  • ŽK: Košuda, Voroňák, Vasiľ, Jakubov – Vinclér, Šimko, Pavúk, Kopín. Rozhodovali: Molitoris – Caik, Konečný, 913 divákov.
  • Prešov: Vinclér – Šimko, Grejták, Kraľovič – Lupčo – Ivanko Macej, Sabolčík (88. Stropkay), Ivanecký, Kopín – Hirka, Pavúk.
  • Humenné: Slávik – Komjatý, Sidor, Šuľák, Patrik Košuda (90. Čeremeta), Mihok, Serečin, Kulich, Vasiľ, Voroňák (79. Jakubov), Vojtovič (54. Zlacký).

A v obrazoch si pozrite aj to, ako vyzerá kabína hádzanárov Tatrana po novom. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

V kabíne to majú po novom: Hádzanári Tatrana sa pripravujú v týchto priestoroch
5
Galéria
Zdroj: Viktor Zamborský

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM