Krimi

Dramatická NAHÁŇAČKA v Prešove: Opitý muž unikal policajtom, zastavil ho náraz do betónu

Muž podľa polície nereagoval na znamenia zastaviť auto a v jazde pokračoval, až kým nad autom nestratil kontrolu.

Ilustračný obrázok k článku Dramatická NAHÁŇAČKA v Prešove: Opitý muž unikal policajtom, zastavil ho náraz do betónu
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

Nehodou a obvinením z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky sa skončila stredajšia jazda 36-ročného Prešovčana, ktorý unikal pred policajnou hliadkou. Dnes24.sk o tom informoval hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

„V stredu večer viedol obvinený muž osobné auto VW Golf po Duklianskej ulici, v protismere, pričom odbočil na ulicu Kúty. Spozorovala ho policajná, ktorá ho chcela zastaviť, avšak vodič na znamenia k zastaveniu auta nereagoval a začal pred policajtmi unikať,“ vysvetlil Džobanik.

Narazil do múru a schodov

V jazde podľa jeho slov pokračoval, až kým nad autom nestratil kontrolu a vyletel s ním mimo cestu do odvodňovacieho kanála.

„Následne narazil do betónového múru a do kovových schodov, ktoré vytrhol z betónového uchytenia. Po nehode bol policajtmi podrobený dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol pozitívny s hodnotou 1,85 promile,“ priblížil ďalšie okolnosti k prípadu hovorca.

Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. „Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode, zadržali a umiestnili do cely policajného zaisteniam,“ dodal na záver Džobanik.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM