Správy

Dráma vo Veľkom Šariši: Do seba sa pustili dvaja muži, skončilo to amputáciou!

Vo Veľkom Šariši došlo podľa polície k roztržke medzi dvomi mužmi. Opis priebehu toho, čo sa na dvore rodinného domu dialo, je desivý.

Ilustračný obrázok k článku Dráma vo Veľkom Šariši: Do seba sa pustili dvaja muži, skončilo to amputáciou!
Zdroj: TASR/Miroslav Košírer

V sobotu 21. 11. 2020 v nočných hodinách došlo podľa polície v rodinnom dome vo Veľkom Šariši k vzájomnej hádke a neskôr aj k fyzickej roztržke medzi mužom (35) zo Spišskej Novej Vsi a miestnym mužom (29).

Amputácia časti nosa

„Konflikt mužov pokračoval na dvore rodinného domu a aj na ceste pred domom. Vzájomne sa naťahovali, no starší muž opakovane udrel toho mladšieho do hlavy a napadol ho hrdlom rozbitej sklenenej fľaše,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Podľa jej slov útok smeroval na hlavu, krk a hruď. „Napadnutý muž utrpel reznú ranu na nose, čím došlo k amputácii jeho časti, reznú ranu na brade, ramene i predlaktí,“ uviedla Ligdayová s tým, že zranenia si vyžiadali lekárske ošetrenie.

Hroziaci trest

„Okresný prešovský vyšetrovateľ na základe dôkaznej situácie vzniesol obvinenie mužovi (35) pre obzvlášť závažný zločin ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva,“ pokračovala hovorkyňa a dodala:

„Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Ak sa obvinenému vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov, ide o trestnú sadzbu vzhľadom na vyhlásený núdzový stav na Slovensku,“ doplnila na záver Ligdayová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM