Aktualizované Krimi

Dráma počas vyučovania! Stredoškoláčka nožom pichla svojho spolužiaka do chrbta

Podľa polície došlo k ublíženiu na zdraví, keď študentka pichla do chrbta svojho spolužiaka. Stalo sa tak na strednej škole počas vyučovania.

Ilustračný obrázok k článku Dráma počas vyučovania! Stredoškoláčka nožom pichla svojho spolužiaka do chrbta
Zdroj: Dnes24.sk

Na jednej zo stredných škôl v Sabinove došlo podľa polície v utorok k ublíženiu na zdraví študenta (17). Stať sa tak malo počas vyučovacieho procesu.

„Po predchádzajúcej slovnej výmene študent napadol iného študenta (17), vreckovým nožom ho pichol do chrbta. Útočník svojím konaním spôsobil napadnutému spolužiakovi bodnú ranu, tá našťastie nezasiahla životne dôležité orgány,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Podľa hovorkyne je predpokladaná doba liečenia predbežne stanovená na 7 až 10 dní. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Sabinove na základe tejto udalosti začal v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ dodala Ligdayová.

Ako neskôr o prípade viac informovali tvnoviny.sk, študenti Spojenej školy mali praktické vyučovanie. Počas prestávky jedno z dievčat vraj vylialo na spolužiaka vodu.

V tej chvíli ju napomenul jeho kamarát. Údajne ju vyzval, aby vodu poutierala, na čo dievča vytiahlo z vrecka nožík a bodlo ho do spodnej časti chrbta.

Ako informujú tvnoviny.sk, podľa spolužiakov mali útočníčka a zranený študent konflikty od začiatku školského roka.

Vo videu si nezabudnite pozrieť aj praktické rady polície k volaniam na číslo 158.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Zdroj: YouTube.com

Hl. foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM