Ľubomír Hudačko Správy

Dovolenky známych Prešovčanov: Ako plánujú stráviť toto leto?

Letné mesiace núkajú zažiť príjemné chvíle pri mori či len tak poleňošiť a rozhodne to plánujú využiť aj známi Prešovčania. Spýtali sme sa ich preto, kam sa chystajú za letným relaxom.

Ilustračný obrázok k článku Dovolenky známych Prešovčanov: Ako plánujú stráviť toto leto?
Zdroj: Dnes24.sk

Počas voľna sa venoval maličkému. Ešte dlho nevydrží a je lepšie, keď je v známom prostredí, preto tento rok nešli nikde na dovolenku. Reč je o potomkovi futbalistu Tatrana Prešov Petra Katonu: „Ale chodili sme po návštevách, po rodine a hlavne som rád, že som sa mal čas venovať sa malému. Trochu som sa snažil aj udržiavať vo forme. Chodil som do posilňovne na bicykel. Kvôli zranenému kolenu som toho veľa iného nemohol robiť, ale trochu som to koleno posilňoval. Chodil som aj po lekároch, lebo som nevedel čo mi je. Ale už sa to všetko dáva dokopy a začal som s tréningom, hoci iba individuálne,“ povedal záložník Tatrana Prešov Katona.

Saxafonista Mário „Gapa“ Garbera sa chystá na dobrý festival. Ale ten už predsa bol…vysvetlil to však jednoznačne: „Chystám sa do Francúzska na nejaký dobrý festival jazzový, bluesový, soulový či funkový. Určite pôjdem na festival, ktorý je pri meste Lyon na tri dni. Bude tam hrať veľa umelcov, nie je to síce pri mori, ale potom si odbehnem aj na Riviéru, keď už budem blízko. Bude to moja super dovolenka tak, ako skoro každý rok,“ prezradil plány.

Druhá vicemiss, alebo ak chcete tretia najkrajšia žena sveta či najkrajšia Európanka Denisa Pasečiaková má hektické dni a je za spontánne rozhodnutia: „S určitosťou povedať, kde a čo budem robiť budúci týždeň, to nejde. Nad letnou dovolenkou som sa ešte nezamýšľala. Nie som človek, čo veci plánuje, mám skôr rada spontánne rozhodnutia. Dovolenku si však viem predstaviť ako taký roadtrip autom do Chorvátska či Talianska. Pozrieť pekné dedinky pri mori – pár dní tu, pár dní zas tam. Môže to znieť ako tradičná dovolenka, ale pre mňa bude určite netradičná, nakoľko moje doterajšie destinácie boli Kuba, Maroko, Čína, Thajsko či Dubaj. Takže tentoraz by to bola pre mňa príjemná zmena,“ vysvetľuje.

Rozhodnutý ešte nie je ani držiteľ Ceny mesta za rok 2013 a Master QEP (Qualified European Photographer) Ján Štovka: „Nad letnou dovolenkou som neuvažoval, ale ak sa mi podarí uvoľniť sa, rád by som absolvoval niečo podobné, ako minulého roku. Teda Srí Lanku, miesta, kde je vždy niečo objavovať a hlavne fotiť. Čo by som určite nepodstúpil je nejaký all inclusive v rezorte, kde človek iba leží a je,“ hovorí.

Miro Tásler toho má za sebou organizáciu Dobrého festivalu, kde tradične vystúpil aj s kapelou IMT Smile. Opýtali sme sa ho preto, či plánuje zrelaxovať po hektických dňoch: „Tento rok v lete budem doma, možno pôjdem niekam k moru. Ale žiadnu veľkú dovolenku nechystám. Určite budeme aj koncertovať,“ dodal na margo letných plánov známy prešovský hudobník.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM