Ľubomír Hudačko Hokej

Dostali skvelý nápad a výsledok stojí za to: Prešovským hokejistom dali na prilby kamery, tie zábery treba vidieť

Šanca nazrieť na ľadovú plochu počas tréningov, aká sa nenaskytne len tak hocikedy. Pozrite si zábery počas hry prešovských hokejistov tak, ako to vidia oni sami. Odľahuje to kamera GoPro umiestnená na ich prilbách. Hokejový klub HC Prešov Penguins teraz ponúka aj šancu vyhrať permanentku na zápasy.

Ilustračný obrázok k článku Dostali skvelý nápad a výsledok stojí za to: Prešovským hokejistom dali na prilby kamery, tie zábery treba vidieť
Zdroj: YouTube.com

Promo video prešovských hokejistov vďaka kamere GoPro odhaľuje, ako to počas tréningov vyzerá na ľade. Fanúšikovia majú okrem toho ešte aj šancu vyhrať permanentku na ich zápasy zadarmo.

Prešovský hokejový klub HC Prešov Penguins chce fanúšikom ukázať, ako hráč vníma hokejové tréningy, rôzne herné situácie a aj zápasový deň. Vzniklo pre to video pred zápasom s Detvou, ktorý Tučniaci vyhrali 4:1. Na tréningu pred zápasom nosil GoPro na hlave útočník Tomáš Török a brankár Róbert Marton. Po víťaznom stretnutí natočil zábery zo šatne Tibor Tartaľ. Pri natáčaní môžete sledovať, že chalani sú veľmi dobrá partia a spolu túžia po úspechu a víťazstvách.

Teraz máte navyše možnosť vyhrať permanentku na zápasy Prešova zadarmo a stačí k tomu len jednoduchý krok. Ľudia, ktorí budú zdieľať príspevok s videom na oficiálnom facebooku klubu sa zapoja do žrebovania o permanentku. Klub následne spomedzi fanúšikov, ktorí budú príspevok zdieľať vyberie už v utorok 15.12. jedného fanúšika, ktorý získa permanentku na domáce zápasy HC Prešov Penguins v sezóne 2015/16.

Prešovčania sa aj v tejto sezóne snažia prebojovať medzi slovenskú hokejovú elitu. Na čele s osobnosťami ako Richard Šechný, Jaroslav Obšut, Róbert Marton a šikovnými mladíkmi Igorom Halásom, či Oliverom Jokeľom a ďalšími veria v úspešný rezultát Prvej hokejovej ligy.

Môže vás zaujímať:

Dráma až do posledných okamihov zápasu: Prešovčania prišli o svoju víťaznú šnúru až v samostatných nájazdoch

Posila prešovských hokejistov príjemne prekvapila: Oliver Jokeľ dal v troch zápasoch 7 gólov a pridal 3 asistencie!

Preteká cez Prešov a okolie, viete však o nej všetko? 5 zaujímavostí o rieke Torysa, o ktorých ste možno netušili

foto: youtube

Zábery na hru prešovských hokejistov: Ich pohľad priblíži kamera GoPro
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM