Ľubomír Hudačko Správy

Dobré správy pre vodičov v Prešove: Kde v meste zriadili dve nové parkoviská?

Trojmesačná stavebná činnosť za jedným z panelákov na prešovskej ulici vyvrcholila preberaním hotového diela. Na frekventovanej ulici po kolaudácii pribudlo hneď niekoľko nových parkovacích miest. A to je dobrá správa najmä pre vodičov, čo neraz nevedia, kam so svojím tátošom.

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy pre vodičov v Prešove: Kde v meste zriadili dve nové parkoviská?
Zdroj: Dnes24.sk

Motoristom na Sabinovskej ulici pribudli dve nové parkoviská s celkovou kapacitou dvanásť parkovacích miest, z toho jedno pre zdravotne postihnutého.

„Súčasne sa pri nich vytvorilo aj miesto pre postavenie veľkoobjemových kontajnerov. V rámci výstavby boli preložené podzemné vedenia sietí, upravoval sa aj terén v okolí nových parkovísk a priestor bol obohatený aj výsadbou troch nových stromov,“ uviedol tlačový referent Msú v Prešove Milan Grejták.

Motoristi teda môžu parkoviská využívať naplno. Ako Grejták dodal, celé dielo má hodnotu necelých 14 000 eur, pričom táto stavba bola vytvorená v rámci priorít, ktoré určili poslanci mestskej časti číslo 3. Na takéto akcie má v rámci rozpočtu mesta každá mestská časť vyčlenených po 75 000 eur.

Čítajte tiež:

Vodiči, vieme k čomu dôjde na D1 Prešov – Budimír: Na toto pozor a to až do októbra!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM