Ľubomír Hudačko Kultúra

Do Prešova zavíta herecká osobnosť: Zuzana Kronerová predvedie necenzúrovaný monológ

Prešovskí fanúšikovia sa môžu tešiť na výnimočné predstavenie. V Kine Scala sa 10. marca uskutoční necenzúrovaný monológ v podaní Zuzany Kronerovej. Tá uvednie hru Shirley Valentine vo svojom podaní.

Ilustračný obrázok k článku Do Prešova zavíta herecká osobnosť: Zuzana Kronerová predvedie necenzúrovaný monológ
Zdroj: Webnoviny.sk

Príbeh Shirley sa v mnohom nelíši od miliónov ďalších príbehov zrelých žien. Shirley chce precestovať celý svet, no bojí sa života „za stenou“, túži po pozornosti, no je nekonečne sama, a ako sama hovorí, jej deti si z nej spravili „automatickú matku“, stroj na kreovanie rodinnej pohody.

„Zlom nastáva, keď ju kamarátka Jane zavolá na dovolenku do Grécka. Po tsunami odmietavých reakcií jej rodiny sa ale Shirley rozhodne ignorovať ich snahu do smrti ju priviazať k šporáku a vydá sa na cestu svojich snov. Na Gréckych plážach objaví miestneho casanovu Kostasa, s ktorým odíde na dobrodružnú objavnú plavbu. Cesta nie je márna, Shirley si ako úlovok na breh privezie objavenie „ostrovu Klitoris“, a s tým všetkým nachádza aj svoje stratené sebavedomie,“ pozýva na predstavenie prešovské PKO. Vo svojom necenzurovanom monológu objasňuje aj tie najchúlostivejšie pikantnosti svojho pobytu, vďaka ktorým sa na chvíľu cítila ako ozajstný Krištof Kolumbus.

Podujatie sa uskutoční už 10. marca o 19. hodine v Kine Scala. Predstavenie je pre divákov do 15 rokov neprístupné, režisérom je Ivan Balaďa.

Shirley Valentine
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM