Ľubomír Hudačko Hokej

Do novej sezóny vstúpil HC Prešov aj s novinkami: Na štadión sa s ruksakom nedostanete!

Leto je preč a to je znak aj pre hokejových nadšencov. Začala sa nová sezóna, fanúšikovia môžu prísť povzbudzovať svojich favoritov. Inak tomu nie je ani v Prešove, no tentoraz s niekoľkými bezpečnostnými novinkami.

Ilustračný obrázok k článku Do novej sezóny vstúpil HC Prešov aj s novinkami: Na štadión sa s ruksakom nedostanete!
Zdroj: Webnoviny.sk

Už tradične by mali Šarišania bojovať o špicu tabuľky a patriť medzi favoritov na postup do Extraligy. Po predchádzajúcich skúsenostiach sa klub rozhodol zmeniť aj pravidlá vstupu pre fanúšikov, kultúra na zimnom štadióne by mala byť po novom.

Vstupenky si budú môcť zakúpiť iba fanúšikovia, ktorí prejdú bezpečnostnou kontrolou pri vchode. Klub zároveň žiada divákov, aby nechodili na zápasy s ruksakmi, taškami a dámy s kabelkami. V opačnom prípade im nebude umožnený vstup na štadión. Nosiť nesmú ani žiadne nápoje (ani plastové fľaše), termosky a ani jedlo.

Lístky na zápasy Prešova budú stáť jednotne 2 eurá (dospelí a mládež do 15 rokov), deti do 14 rokov musia mať rodičovský sprievod. Predávať sa budú zakaždým od 16.30 na vrátnici zimného štadióna po absolvovaní bezpečnostnej kontroly.

HC vstúpil do sezóny rozpačito, zaznamenal dve výhry, no bolí prehra 2:4 s Trnavou. Po troch kolách tak zatiaľ okupuje 4. miesto, najbližší zápas čaká hokejistov dnes na ľade Detvy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM