Tlačové správy

Ďalšia vianočná ponuka: Internet, televízia či telefonovanie za 1 euro!

Slovanet pripravil pre svojich doterajších aj budúcich zákazníkov vianočnú ponuku, v rámci ktorej môžu vyskúšať rýchly internet, televíziu alebo balík služieb na 3 mesiace len za 1 euro. A to bez skrytých poplatkov a ďalších podmienok.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia vianočná ponuka: Internet, televízia či telefonovanie za 1 euro!
Foto: Monika Földešiová

Akcia potrvá do konca januára 2014 a k vybraným balíkom je navyše pripravený bonus – balík deviatich detských TV programov aj v anglickom jazyku zadarmo na celú dobu viazanosti.

Na vianočné obdobie pripravil Slovanet akciovú ponuku, ktorá zákazníkom poskytne rýchle surfovanie na internete, desiatky digitálnych televíznych kanálov či výhodné volania so svojimi blízkymi. To všetko počas prvých 3 mesiacov len za 1 euro.

Navyše každý zákazník získa zdarma dátové úložisko Moja aktovka na 12 mesiacov a kompletnú ochranu svojho počítača softvérom ESET Smart Security na 3 mesiace. Ak zmeškáte svoj obľúbený program alebo film, pre vybrané stanice vám bude k dispozícii 7-dňový TV archív, taktiež zdarma. Akcia potrvá do konca januára 2014, pričom počas 3-mesačného skúšania môžete službu alebo balík bez akýchkoľvek ďalších poplatkov vypovedať, ak by ste s nimi neboli spokojní. Vianočná ponuka od Slovanetu tak bude naozaj darčekom bez ďalších skrytých podmienok.

Možnosť nezáväzného vyskúšania nových služieb bude pre súčasných aj budúcich zákazníkov dostupná vo všetkých mestách, kde má spoločnosť svoje optické a káblové siete vrátane Bratislavy, Popradu, Prešova, Dunajskej Stredy a ďalších miest. Bude k dispozícii aj pre pripojenie bezdrôtovým internetom pre vybrané lokality v okolí Ilavy, Trnavy, Bratislavy a vo viacerých oblastiach južného Slovenska. Pre zákazníkov s DSL pripojením nebude dostupná možnosť vyskúšania, majú však možnosť objednať si internet za výhodných podmienok počas celej doby trvania zmluvy.

Rozprávky pre deti aj v angličtine

Podľa nezávislého prieskumu chce až 90 % opýtaných rodičov detské TV stanice v anglickom jazyku. A keďže sú Vianoce hlavne o rozprávkach, Slovanet myslel aj na tých najmenších a ich rodičov. Do konca januára 2014 dostane každý zákazník k balíkom služieb Štandard3+ a Maxi3+ na požiadanie zdarma set deviatich detských programov aj v angličtine a to na celú dobu trvania zmluvy. Vianoce tak nemusia byť už len o leňošení, ale aj o vzdelávaní. Táto akcia platí pre mestá Bratislava, Poprad, Prešov, Brezno, Dunajská Streda, Šamorín a Veľký Meder.

Pre viac informácií o tejto akciovej ponuke a overenie jej dostupnosti navštívte www.slovanet.sk/akcia alebo zavolajte na bezplatné číslo 0800 608 608.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM