Hádzaná

Ďalšia posila prešovských hádzanárov: Do Tatrana smeruje Macedónec Kosteski

Káder Tatrana Prešov v tejto sezóne vystuží ďalší legionár. Do konca sezóny príde tímu pomôcť na post pravého krídla Macedónec Nikola Kosteski.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia posila prešovských hádzanárov: Do Tatrana smeruje Macedónec Kosteski
Zdroj: Tatran Prešov

Kosteski je 26-ročný hráč, rodákom z mesta Struga, meria 1,83 cm a váži 74 kg. Hádzanárskym fanúšikom je známy najmä zo svojho pôsobenia v tíme Metalurg Skopje, kde hral v sezónach 2012 až 2017 a má skúsenosti z Ligy majstrov aj SEHA Gazprom ligy. Predtým pôsobil v inom macedónskom tíme RK Borec. Posledné dve sezóny hral v tureckom celku Selka Eskisehir, ktorému momentálne patrí v tabuľke tamojšej súťaže 2. miesto za majstrovským Besiktasom Istanbul.

Skúsenosti má aj z macedónskej reprezentácie. Na poste pravého krídla má vypomôcť pri zranení Tomáša Čípa. „Nikola k nám prichádza v momente, keď sa bude postupne vracať aj Tomáš, s ktorým ale v zápasoch môžeme počítať o zhruba dva mesiace až v marci. Nikola preto príde vystužiť mužstvo. Podpísali sme s ním zmluvu do konca sezóny, v ktorej nás ešte čaká 20–25 zápasov. Počas týchto zápasov, ktoré sú pred nami uvidíme v akom svetle sa ukáže a potom sa rozhodneme o jeho prípadnom angažovaní na ďalšiu sezónu či sezóny,“ povedal na oficiálnom klubovom webe generálny manažér Tatrana Miroslav Benický.

A viete, že prešovskí tréneri karate zažili zaujímavú cestu do Kene? Kliknite si fotogalériu a presvedčíte sa sami.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Veľká skúsenosť a zážitky: Tréneri z prešovského karate klubu boli v Keni
13
Galéria
Zdroj: Karate klub Junior Prešov

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM