Ľubomír Hudačko Správy

Ďalšia možnosť, kam vyraziť na jarmok: Stovka predajcov všetko odštartuje na Mikuláša!

V piatok na Mikuláša sa na východe začne ďalší jarmok, kam môžete cez voľné chvíle zájsť. Produkty budú ponúkať takmer stovka predajcov. Pozor, jarmočné dni obmedzia dopravu.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia možnosť, kam vyraziť na jarmok: Stovka predajcov všetko odštartuje na Mikuláša!
Zdroj: Webnoviny.sk

Tradičný Zimný jarmok sa uskutoční vo Vranove nad Topľou v dňoch šiesteho až siedmeho decembra.

„Jarmočné stánky budú umiestnené na uliciach: Janka Kráľa od obchodného domu ROIL po Dubčekovu ulicu, na Dubčekovej ulici v úseku od Štefánikovej ulice po objekt Hasičského a záchranného zboru a na Kalinčiakovej ulici v úseku od Dubčekovej ulice po budovu Okresného súdu,“ povedala hovorkyňa vranovskej radnice Eva Fedorňáková.

Na tradičnom Zimnom jarmoku bude podľa jej slov ponúkať svoj tovar takmer stovka predajcov. Za prenájom vyhradených plôch zaplatia radnici približne 9000 eur. Jarmočné dni obmedzia v meste dopravu. Premávka na spomínaných uliciach bude uzavretá už od dnešnej 18.00 hodiny do sobotňajšej (7. 12.) 24.00 hodiny.

Trasa obchádzky povedie cez ulicu Duklianskych hrdinov, Námestie slobody, Štefánikovu ulicu, Dlhú ulicu, kruhový objazd, Bernolákovu ulicu a opätovne cez ulicu Duklianskych hrdinov. „Spojnica Ondavskej a Kalinčiakovej ulice bude uzavretá z dôvodu výstavby,“ doplnila Fedorňáková. Po skončení jarmoku sa môžu tešiť Vranovčania a návštevníci mesta aj na tohtoročné Vianočné trhy. Na Námestí slobody sa začnú siedmeho a potrvajú až do 23. decembra.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM