Milan Jusko Krimi

Ďalší príšerný nález v Bukóze: V kanáli objavili mŕtvolu!

Mesiac júl je pre zamestnancov Bukózy viac, ako šokujúci. Nestáva sa často, aby sa v krátkom čase po sebe objavili v jednom areáli dve mŕtvoly! To sa stalo v Hencovciach pri Vranove nad Topľou.

V areáli spoločnosti Bukóza Holding so sídlom v Hencovciach, okres Vranov nad Topľou, našli dnes telo mŕtveho muža. Okolnosti jeho smrti preveruje polícia.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, muža dnes našli v kanáli, ktorý sa nachádza v areáli spomínanej spoločnosti.

V čase okolo 9:30 h odišiel mladý muž (23) čistiť odtokové kanály. Keď sa nevracal kolegovia ho išli hľadať, pričom v čase okolo 10:05 h ho našli na podlahe pri odtokovom kanály medzi 2. a 3. kalovým čerpadlom. Ležal tvárou k zemi, pričom časť tváre a oblečenia bola v tekutine vytekajúcej z kanála, ktorá spôsobila poleptanie. Ohliadajúci lekár na mieste nezistil známky cudzieho zavinenia. K učeniu príčiny smrti bola nariadená pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Prípadom sa zaoberá aj inšpektorát práce.

Polícia vyšetruje úmrtie v areáli hencovskej spoločnosti už druhýkrát za posledný týždeň. V stredu 3. júla tam mal prísť o život pracovník firmy po zásahu elektrickým prúdom.

presov24/KRPZ

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM