Aktualizované Komunálne voľby

Ďalší kandidáti na post prešovského primátora? Hovorí sa o ZNÁMYCH tvárach + REAKCIE

V závere roka budú Prešovčania upriamovať pozornosť na komunálne voľby, do ktorých určite zasiahnu zaujímavé mená kandidátov. Prinášame k téme ďalší diel.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší kandidáti na post prešovského primátora? Hovorí sa o ZNÁMYCH tvárach + REAKCIE
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Hoci je ešte len február, už teraz sa vo veľkom diskutuje o kandidátoch na post primátora mesta Prešov. Po prvom zhodnotení tejto témy vám prinášame ďalšie potenciálne mená, ktorí o tom uvažujú. Tu sú ich reakcie.

Krajňák: Nevylučujem

Možným kandidátom môže byť aj Peter Krajňák, ktorý je dlhé roky poslancom za VMČ č. 5 (Solivar, Šváby a Soľná Baňa), v tretej vláde Roberta Fica bol za Most-Híd štátnym tajomníkom ministerstva školstva. Aj jeho sme sa opýtali na ambície stať sa čelným predstaviteľom mesta Prešov.

„Kandidatúru nevylučujem, avšak definitívne rozhodnutie zrejme padne až počas leta. Nateraz je moja priorita poslanecká služba obyvateľom Švábov a Solivaru,“ uviedol pre presov.dnes24.sk.

Na margo ambícií ísť do volieb čosi viac uviedol aj Jozef Verbovský, ktorý sa intenzívne venuje svojmu podcastu, kde spovedá známych Prešovčanov. „Čím viac sledujem to všetko, čo sa v našom meste deje, hrozne rád by som niečo aktívne spravil,“ prezradil.

Ďalšie reakcie potenciálnych kandidátov nájdete v článku na 2. strane!

Mal by byť prešovským primátorom muž, alebo žena?

Muž 54.1%
Žena 17.2%

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM