Správy

Čo sa v pondelok stalo so spojom MHD? Prešovský dopravca musel prísť s ospravedlnením!

V pondelok ráno mohli niektorí cestujúci pocítiť problém dostať sa do práce, dôvodom bol spoj MHD. Čo sa na ceste vlastne stalo a prečo sa DPMP ospravedlňuje?

Ilustračný obrázok k článku Čo sa v pondelok stalo so spojom MHD? Prešovský dopravca musel prísť s ospravedlnením!
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Ak sa cestujúci na trase Veľký Šariš – Prešov v pondelok 3. mája ráno nedostavili na zastávku včas, spoj im mohol veľmi ľahko ujsť. Išlo o zlyhanie, o ktorom Dopravný podnik mesta Prešov (DPMP) informuje na sociálnej sieti.

„Z dôvodu technickej poruchy palubného počítača bol spoj linky 45 o 5.25 z Veľkého Šariša smerom na Delňu vykonaný s predčasným odchodom viac než tri minúty,“ vysvetlil dopravca a doplnil aj ďalšie podrobnosti.

Predčasný odchod

„Išlo o zlyhanie techniky, ktoré náš vodič nemohol ovplyvniť a predčasný odchod nebolo možné zistiť ani z pracoviska dispečingu DPMP,“ znie stanovisko DPMP.

Situáciu teda následne dopravca vyhodnotil ako svoju chybu. „Touto cestou sa ospravedlňujeme všetkým cestujúcim, ktorým sa ranná cesta z Veľkého Šariša skomplikovala,“ dodali na záver z dopravného podniku.

A pri doprave ešte ostaneme, vo fotogalérii si môžete pozrieť zábery z vynovenia cesty medzi Kendicami a Haniskou pri Prešove.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: archívne

Obrazom: Zrekonštruovaný úsek medzi Haniskou a Kendicami
8
Galéria
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Neprehliadnite ani správy z nášho magazínu:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM