Ľubomír Hudačko Futbal

Chystá sa derby v Slovenskom pohári: Tatran zvedie súboj s Michaľanmi s cieľom zabudnúť na štvorku

Futbalisti prešovského Tatrana sa poriadne ešte nestihli otriasť z nepríjemnej prehry proti Michalovciam a už ich čaká ďalší súper. Tentoraz v Slovenskom pohári to bude derby s Michaľanmi a s cieľom zabudnúť na štvorku pred vlastnými fanúšikmi. Podarí sa koňarom postúpiť ďalej?

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa derby v Slovenskom pohári: Tatran zvedie súboj s Michaľanmi s cieľom zabudnúť na štvorku
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Po nepríjemnej „facke“ od Michaloviec sa musia zelenobieli čo najskôr pozviechať. Už v stredu od 16:30 ich pri Trebišove čaká duel druhého kola Slovnaft Cupu proti miestnej Lokomotíve Michaľany.

Tatran je veľkým favoritom, no potvrdzovať túto úlohu nie je vždy jednoduché. „Ja verím, že sa v stredu zase nakopneme a že aj v lige budeme zvládať zápasy lepšie ako ten proti Michalovciam. Musíme sa v stredu proste chytiť. Nechcem dehonestovať súpera, ale musíme cez neho ísť ďalej. Dávať góly a hlavne toľko nedostávať. Určite to nebude ľahký zápas, ale budeme robiť všetko preto, aby sme ho zahrali čo najlepšie a postúpili,“ povedal Lukáš Micherda pre oficiálnu webstránku klubu Tatrana.

To, že Prešov musí hrať inak vie veľmi dobre najmä tréner Stanislav Varga: „Nám nič okrem dvadsiatich minút nevyšlo. Musíme hrať ináč za stavu 2:0. Z prehry sa musíme poučiť. Výsledky neprídu samé, súper si zaslúžil vyhrať. V Tatrane je hrať ťažko, fanúšik je náročný,“ povedal po dueli s Michalovcami.

Čítajte aj vyjadrenia po prehre od smutného hrdinu Ľuboša Belejíka!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM