Ľubomír Hudačko Kultúra

Chiki Liki Tu-A o albume Slzy tvý mámy, Šedivý a spol.: Prvýkrát robíme všetko sami!

Termín vydania nového albumu Prešovčanov z Chiki liki tu-a sa blíži, hudobníci preto fanúšikom servírujú ďalšiu novinku. Tentoraz vo videu prezradili ďalšie informácie o doske Slzy tvý mámy, Šedivý a spol. Napríklad aj to, že prvýkrát robia všetko sami, bez pomoci niekoho iného.

Ilustračný obrázok k článku Chiki Liki Tu-A o albume Slzy tvý mámy, Šedivý a spol.: Prvýkrát robíme všetko sami!
Zdroj: Dnes24.sk

Hudobníci tentoraz upriamujú pozornosť na video, v ktorom odpovedajú na päť otázok k pripravovanej novinke. Ďalšie prekvapenia budú pribúdať každý týždeň.

Martin a Tomáš Višňovskí a Ľuboslav Petruška hovoria o tom, či pociťovali tlak na kapelu, neustálym dopytovaním sa fanúšikov a médií, kedy vyjde nový album, vyjadrujú sa k európskemu undergroundu, či vysvetľujú, prečo sa rozhodli vydať album formou predpredaja s bonusmi pre fanúšikov.

Kapela obdržala objednávky nielen zo Slovenska, ale aj od fanúšikov z Holandska, Poľska a Čiech. Hudobníci všetkých ubezpečujú, že nový album dodajú svojim fanúšikom kamkoľvek to bude možné.

„Máme radosť z toho, ako to zatiaľ funguje. Prvýkrát robíme všetko sami, od vymyslenia pesničky až po moment, že fanúšik dostane nové cédečko do schránky. Je to handmade bez pomoci niekoho iného,“ hovorí Martin Višňovský. Nový album Chiki Liki Tu-A Slzy tvý mámy, Šedivý a spol. vyjde 2. marca a môžete si ho zabezpečiť už dnes aj s viacerými bonusmi. K tomu kapela spustila aj predpredaj, kde si fanúšikovia môžu vybrať akú formu crowdfundingu zvolia. Doposiaľ kapele poslali už viac ako 2 600 eur. Viac sa dozviete vo videu.

Redakcii informácie sprostredkoval Edo Kopček

Názov nového abumu Chiki liki: Je už známy, pozrite si ho
1
Galéria
Novinky o albume Chiki liki tu-a: Čo o ňom prezradili členovia kapely?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM