Správy

Cestujúci prešovskou MHD, zbystrite: S týmto treba od 1. septembra počítať!

Cestujúci prešovskou mestskou hromadnou dopravou by mali zbystriť svoju pozornosť. S týmto totiž treba od začiatku septembra počítať...

Ilustračný obrázok k článku Cestujúci prešovskou MHD, zbystrite: S týmto treba od 1. septembra počítať!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Od nedele 1. septembra 2019 sa cestovný poriadok a trasovanie liniek vracia do pôvodného stavu – t.j. pred 1. 7. 2019. Informuje o tom Dopravný podnik mesta Prešov (DPMP).

Ako ďalej DPMP uviedol, linky č. 2/5, 4, 8 budú premávať po svojich základných trasách – t. j. cez Levočskú ulicu a v intervaloch uvedených na zastávkovom cestovnom poriadku.

V pracovný deň bude platiť cestovný poriadok pre školský pracovný deň. Zmeny trasovania liniek 29, 32, 32A ostávajú v platnosti – uzávierka Štefánikovej ulice sa predpokladá do konca novembra 2019.

Školské spoje budú premávať od 2. 9. 2019 v režime ako v minulom školskom roku. Školský spoj K bude premávať počas uzávierky Štefánikovej ulice cez Hlavnú ulicu. Neobslúži zastávky Okružná a Floriánova, náhradné zastávky: DJZ a Na Hlavnej.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A v obrazoch si pozrite to, ako do nášho mesta zavítal bieloruský veľvyslanec. Kliknite si fotogalériu.

Fotoobjektívom: Prešov navštívil veľvyslanec Bieloruskej republiky
4
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM