Ľubomír Hudačko Správy

Čas sa kráti: Na odovzdávanie návrhov na cenu Opálové zrnko je už len jeden deň!

Obyvatelia mesta Prešov môžu ešte jeden deň podávať návrhy na cenu Opálové zrnko. Ide o ocenenie významných podnikateľských subjektov, ktoré sa v tomto roku zaslúžili o rozvoj a prezentáciu mesta.

Ilustračný obrázok k článku Čas sa kráti: Na odovzdávanie návrhov na cenu Opálové zrnko je už len jeden deň!
Zdroj: TASR

Ako uviedla hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová, udeľuje sa každoročne v kategóriách výroba, služby v cestovnom ruchu, ostatné služby a hlavná cena primátora – dostáva ju subjekt, ktorý najvýraznejším spôsobom prispel k rozvoju mesta. V minulom roku to bolo známe obchodné centrum v Prešove.

„Návrhy môžu obyvatelia aj inštitúcie posielať do štvrtka (12.12.) na adresu Sekcia strategického rozvoja, Hlavná ulica č. 73 v Prešove. O udelení ceny rozhodne výberová komisia,“ povedala Kmetóny Gazdová.

Cieľom ocenenia je podľa hovorkyne zviditeľniť práve tie podnikateľské subjekty, ktoré nielen zamestnávajú Prešovčanov, ale aj robia dobré meno mestu. V minulom roku ho okrem iných dostala aj Kaviarnička v prešovskej Fakultnej nemocnici s poliklinikou J.A. Reimana, kde medzi obsluhujúcimi našli prácu zdravotne postihnutí ľudia.

foto: archív OZ 2012

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM