Ľubomír Hudačko Krimi

Byť ostražitý v Prešove sa v najbližšom čase oplatí: Policajti prezradili, čo u nás chystajú!

Byť ostražitým sa oplatí, muži zákona budú opäť striehnuť na našich cestách. Aj keď vás nikto nezastaví, nemusí to znamenať, že ste ich pozornému oku unikli.

Ilustračný obrázok k článku Byť ostražitý v Prešove sa v najbližšom čase oplatí: Policajti prezradili, čo u nás chystajú!
Zdroj: TASR

Polícia pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Kedy si muži zákona posvietia na vodičov v Prešovskom okrese?

"Policajti v stredu 18.3.2015 vykonajú na území okresu Prešov osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavania stanovených alebo obmedzených rýchlosti jazdy vozidiel ako aj ďalších povinnosti vodiča,” uviedol hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik.

V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke. Polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou. „Akcia je naplánovaná aj s cieľom zníženia počtu dopravných nehôd,“ dodal Džobanik.

Čítajte tiež:

Napadnutie revízora v prešovskom trolejbuse: Sudkyňa zobrala tínedžera (17) do väzby!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM