Rôzne

Bude to zážitok: Do Prešova prvýkrát zavíta Escape room. O čo ide?

Do nášho mesta vôbec po prvý raz zavíta Escape room. A to už o niekoľko dní. Pozrite si, o čo ide...

Ilustračný obrázok k článku Bude to zážitok: Do Prešova prvýkrát zavíta Escape room. O čo ide?
Zdroj: Mesto Prešov

Escape room – Misia mieru – úniková hra pripomínajúca 100 rokov od skončenia Prvej svetovej vojny prichádza v rámci medzinárodného turné aj do Prešova.

Ocitnúť sa priamo v deji, riešiť logické úlohy, niečo sa naučiť a hlavne zažiť veľa zábavy – to všetko na vás čaká v Escape room. Prví odvážlivci dostanú šancu vyriešiť všetky logické úlohy už v utorok 4. decembra 2018 o 17.00. Až do soboty 8. decembra si budete môcť každú polhodinu v čase od 13:00 do 21:00 zostaviť 3 – 5 členný team a zadarmo sa vydať na 30-minútovú Misiu mieru do časov Prvej svetovej vojny.

Že si o Prvej svetovej vojne nepamätáte takmer nič? Nevadí! Hra je založená na logických úlohách, k vyriešeniu ktorých to nebude nutné. Zobrať do tímu môžete aj svojich zahraničných kamarátov. Vítaní sú všetci s odhodlaním a odvahou vyriešiť logické hádanky – na veku vôbec nezáleží.

Ak máte záujem, už 4. decembra môžete prísť na Námestie Legionárov v Prešove (pred Divadlo Jonáša Záborského). Ak si chcete rezervovať konkrétny čas, neváhajte si ho prísť dohodnúť osobne alebo napíšte. Podrobné informácie nájdete tu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM