Krimi

Bitka na Šariši si vyžiadala pozornosť polície: Jeden z mužov skončil v cele

Medzi dvomi mladíkmi došlo podľa polície k fyzickému konfliktu, padali aj rany do hlavy. Všetko sa to dialo v skorých ranných hodinách.

Ilustračný obrázok k článku Bitka na Šariši si vyžiadala pozornosť polície: Jeden z mužov skončil v cele
Zdroj: Mesto Nové Zámky

Na Radničnom námestí v Bardejove došlo v sobotu v skorých ranných hodinách ku konfliktu, presov.dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

„Išlo o konflikt medzi 24-ročným mužom z obce Zborov a 19-ročným mužom z obce Raslavice. Pred jedným z miestnych podnikov vznikla hádka, ktorá vyústila do fyzickej potýčky. Starší z mužov udrel mladšieho do hlavy, potom sa začali navzájom naťahovať a obaja spadli na zem. Zborovčan uštedril mladšiemu mužovi ešte niekoľko rán do hlavy,“ vysvetlila hovorkyňa.

Skončil v cele

Raslavičan utrpel podľa jej slov viacero zranení s predpokladanou dobou liečenia 42 až 56 dní.

„Po skutku bol muž podozrivý zo spáchania protiprávneho konania zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove boli vykonané potrebné procesné úkony, ktoré umožnili vzniesť obvinenie 24-ročnému mužovi zo zločinu ublíženie na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva,“ dodala hovorkyňa s tým, že vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na vzatie obvineného muža do väzby.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM