Správy

Benjamína z prešovskej školy postihol infarkt za volantom: Vodiči sa zachovali ŠOKUJÚCO

Prešovom a Sabinovom otriasla nevídaná tragédia, po ktorom prišiel o život mladý učiteľ z prešovskej školy. Benjamína († 31) postihol akútny infarkt myokardu.

Ilustračný obrázok k článku Benjamína z prešovskej školy postihol infarkt za volantom: Vodiči sa zachovali ŠOKUJÚCO
Zdroj: Facebook.com/Benjamín Schlesinger

Mladú rodinu z východu zasiahol mimoriadne krutý osud. Minulý týždeň vyhasol život otca, obľúbeného učiteľa a politika Benjamína Schlesingera († 31) zo Sabinova.

Podľa informácií portálu cas.sk zomrel na infarkt.

Za volantom auta

Zanechal po sebe manželku Kristínu, ročnú dcéru a ešte nenarodené druhé dieťa, ktoré má prísť na svet o pár mesiacov. „To, že bude dvojnásobným tatom, sa pritom dozvedel len tri dni pred náhlym skonom,“ informuje cas.sk s tým, že Benjamín zomrel na akútny infarkt myokardu, k tragédii došlo za volantom auta.

Svojej manželke Kristíne bol Benjamín veľkou oporou, veľkou láskou a najbližším človekom. Infarkt ho prepadol počas šoférovania. Jeho posledná cesta mala slúžiť k tomu, aby pomohol ľuďom. "Išiel z Gréckokatolíckej charity, ponúkli mu spoluprácu, aby učil deti z Ukrajiny multimediálnu tvorbu,“ vysvetľuje ďalej cas.sk.

Vodiči mu nepomohli

Mnohí diskutovali o jeho osudnej jazde v uliciach Prešova na sociálnej sieti s kritickým tónom, keďže netušili, že vodičovi prišlo za volantom zle.

Šokujúce bolo, že mnohí vodiči mu podľa našich informácií v osudnú chvíľu ani neprišli na pomoc.

Tú mu podávali napokon okoloidúci chodci, keďže boli svedkami nárazu do auta. S kolegom sa lúčia aj kolegovia Školy umeleckého priemyslu v Prešove, kde pre pozostalú rodinu vyhlásili aj zbierku. Zapojiť sa tak do nej môže každý a prispieť rodine, ktorej sa po tragédii zíde každá pomoc.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM