Ľubomír Hudačko Krimi

Auto sa zrazilo s traktorom, následne vrazilo do zastávky MHD, v ktorej čakala žena!

Vážna dopravná nehoda sa stala pri Prešove. Osobné auto sa zrazilo s obecným traktorom, vinou šmyku narazilo do zastávky MHD. Tam však čakala na spoj žena (37).

Ilustračný obrázok k článku Auto sa zrazilo s traktorom, následne vrazilo do zastávky MHD, v ktorej čakala žena!
Zdroj: Policajný zbor SR

V čase okolo 14:48 h viedol v smere od Prešova mladý muž (28) osobné auto Volkswagen Tiguan. Pri výjazde na kopec pred Malý Šariš zbadal vo svojom jazdnom pruhu obecný kolesový poľnohospodársky traktor, ktorý viedol muž (64). Obaja vodiči boli z obce Malý Šariš.

„Traktor prechádzal kolmo od zastávky MHD nachádzajúcej sa na strane v smere jazdy do Prešova, ku zastávke MHD v smere jazdy do Popradu. Vodič Volkswagenu začal brzdiť, následkom čoho sa jeho motorové vozidlo dostalo do šmyku a zrazilo sa s traktorom. Následne auto narazilo do zastávky MHD, v ktorej sa nachádzala 37 ročná žena z obce Široké, okr. Prešov,“ povedal hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Vozidlo zastávku spolu so ženou zobralo so sebou a následne zišlo dole kopcom. Zrazená žena podľa Džobanika utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní a je hospitalizovaná v prešovskej nemocnici. Obaja vodiči neutrpeli žiadne zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie: „Dychová skúška na alkohol bola u nich negatívna. Hmotné škody zatiaľ vyčíslené neboli. Nehodu vyšetruje prešovský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ dodal Džobanik.

Pacientka podľa hovorkyňe FNsP J.A. Reimana podstúpila urgentné operačné zákroky a je v priamom ohrození života: „Bola prijatá na oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny FNsP Prešov v ťažkom šoku z vykrvácania, ktorého príčinou bolo združené poranenie hlavy, hrudníka a končatín,“ uviedla Renáta Cenková.

Nehoda v Malom Šariši
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM