Tlačové správy

Arakovo vo vašom meste

Keď minulý rok v Bojniciach otvorilo po prvýkrát Arakovo svoje brány verejnosti netušilo, koľko pozitívnych ohlasov to vyvolá nie len medzi deťmi, ale aj medzi dospelými a akou vyhľadávanou atrakciou sa stane.

Ilustračný obrázok k článku Arakovo vo vašom meste
6
Galéria
Zdroj: Arakovo

Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa táto jedinečná kontaktná zoo s arami a inými exotickými vtákmi rozhodla nezostať len na jednom mieste, ale cestovať po celom Slovensku.

Arakovo nie je typickou kontaktnou zoo a na rozdiel od ostatných zoo, ponúka jedinečnú možnosť dostať sa do osobného kontaktu s najrôznejšími exotickými vtákmi, medzi ktorými sa nájdu aj jedince, ktoré sú na Slovensku jediné svojho druhu. Okrem kŕmenia, hladkania, fotenia sa, môžu návštevníci Arakova počas svojho celodenného vstupu spoznať každého jedného papagája po mene a tiež zistiť, akú majú osobnosť a tiež si nájsť svojho obľúbenca.

Zdroj: Arakovo

Medzi obyvateľmi Arakova nájdete napríklad Huga a Hektora, najväčšie lietajúce papagáje na svete – Ary hyacintové, prekrásne sfarbené Ary arakangy Barbie a jej kamarátov, ukecané Ary zelenokrídle Loru a Pirožku, či vzácne Ary kanindy Toma a Jerryho a mnohých ďalších.

Okrem nich sa tu môžete stretnúť aj s veselou partičkou Kakadu bielych a Kakadu žltochocholatých, ktorým šéfuje vzácny Kakadu molucký Sammi. Nežní Kakadu havraní Zafira, Ruben a Jasminka sa tiež tešia na vašu návšteva. Jedinečnými a nezvyčajnými obyvateľmi tejto kontaktnej zoo sú štyri zobákorožce Viktor, Xaver, Bernardo a Vincenzo, ktorí sú na Slovensku jediní k videniu práve v Arakove.

Zdroj: Arakovo

Tento víkend máte možnosť navštíviť Arakovo v ZOC MAX Prešov a OC Novum Prešov, v čase od 9:00 do 19:00. Na každom z týchto miest vás čaká približne 20 pestrofarebných papagájov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Arakovo
Zdroj: Arakovo
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM