Správy

Aquapark v Lipanoch boduje: Ľudí vo veľkom priťahuje jedinečná ATRAKCIA na Slovensku

Mierne obmedzenia vďaka zeleným okresom využívajú návštevníci nového aquaparku v okrese Sabinov v hojnom počte. Láka ich aj nevšedná zaujímavosť.

Ilustračný obrázok k článku Aquapark v Lipanoch boduje: Ľudí vo veľkom priťahuje jedinečná ATRAKCIA na Slovensku
3
Galéria

Už vlani mohol aquapark v Lipanoch otvoriť svoju prevádzku a potešiť tisícky návštevníkov. Všetko ale stopla pandémia koronavírusu.

Pred vstupom

V lete 2021 a obmedzenie opatrení však už túto príležitosť ponúklo a mnoho kupkáčov sa teší z dobrého počasia a parádnych atrakcií.

Jednu z nich však nájdeme ešte pred vstupom do areálu. Jeho okolie totiž lemuje atraktívne fotostena, ktorú ľudia vo veľkom využívajú na fotenie.

„Súčasťou aquaparku je najdlhšia maľovaná fotostena na Slovensku. Autorom maľby je Ján Stračiak,“ informovali o novinke z aquaparku v Lipanoch zástupcovia tohto kúpaliska na sociálnej sieti.

Milé prekvapenie

Okres Sabinov toto leto láka aj nejedného Prešovčana. „Bol som milo prekvapený, aký pekný priestor tu vznikol. Som rád, že na východe opäť niečo ďalšie atraktívne je. Chýba tu akurát viac smetných košov, ale to snáď bude v budúcnosti vybavené,“ povedal Štefan, ktorý prišiel na výlet s rodinou.

A ako fotostena vlastne vyzerá nájdete v priloženej fotogalérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Objektívom: Návštevníkov aquaparku v Lipanoch láka zaujímavá atrakcia
3
Galéria

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM