Ľubomír Hudačko Kultúra

Aprílové podujatia v Prešove? Vybrali sme TOP 10, o ktorých by ste mali vedieť

Apríl je už v celej paráde tu. Kam si počas neho bude možné vyraziť? Napríklad aj na takéto zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia priamo v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Aprílové podujatia v Prešove? Vybrali sme TOP 10, o ktorých by ste mali vedieť
Foto: Ľubomír Hudačko

Dobrodružstvá Mydlinky a Bublíka

4. apríla 17:00 v Kine Scala

Prvé divadlo mydlových bublín.

HEX tour 2018

5. apríla 19:00 v PKO

Hex predstavia album Tebe na turné a berú si so sebou Silné reči. Hudobníci predstavia naživo skladby Nezaspím a Ľahký song, ale samozrejme nebudú chýbať ani najväčšie pecky. HEXáci si na turné pozvali Jána Gorduliča a jeho stand-up.

Kráčali pod nami

8. apríla 16:00 v DJZ

Hudobno–tanečné dielo o baníctve na dolnom Spiši položené na základoch ľudového naturelu, ale aj vysokej štylizácie tejto rázovitej oblasti, kde baníctvo zohrávalo dôležitú úlohu.

Prekliatie

8. apríla 19:00 v Kine Scala

Nový slovenský muzikál Prekliatie je moderná hudobno-tanečná feéria s prvkami muzikálu, ktorej nosnými piliermi sú spev, tanec, ale hlavne emóciami a virtuozitou nabitá hudba v bravúrnej interpretácii Cigánskych Diablov.

Artis Thesaurus

9. apríla 19:00 v synagóge

V rámci svojho celoslovenského turné s názvom Thesaurus v slovenských synagógach sa aj v Prešove predstaví unikátny 16 členný medzinárodný komorný súbor zoskupujúci členov výnimočného slovenského súboru Solamente Naturali a ich zahraničných hostí.

Márie Rottrová & Bigband

11. apríla 19:00 v Športovej hale, Baštová

Marie Rottrová, tentokrát s Bigband a hosťom Petrom Němcom, zaznejú aj pesničky z prvného albumu Flamingo – This Is Our Soul! Časťou tohoto koncertu bude okrem osvedčených hitov aj návrat ku koreňom Lady Soul.

Otvorené manželstvo

15. apríla 18:00 v Kine Scala

Komédia o svojráznom manželskom páre a večnom konflikte mužského a ženského princípu, z pera talianskeho dramatika a nositeľa Nobelovej ceny za literatúru, Daria Fo.

Farmárske trhy

17. apríla až 20. apríla na Hlavnej

Tešiť sa môžete už na 2. ročník trhov v centre mesta. Sledujte vopred aj podrobný program.

Veronika Rabada&Silband

25. apríla 19:00 v Kine Scala

Tento koncert sa prekladal z 5.1.2018 na 25.4.2018. Príďte si teda v závere apríla vychutnať nezameniteľný koncert Veroniky Rabada so svojou kapelou a formáciou Silband.

Rodinný prievan

30. apríla 19:00 v Kine Scala

Skvelá súčasná komédia z rodinného prostredia. Matka má vždy pravdu, aj keď ju náhodou nemá. Traja muži a tri ženy, to nikdy neveští nič dobré. Mikroskopický náhľad do života jednej rodiny, ktorá je „postihnutá“ tým najkrajším spôsobom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM