Rôzne

Pri Lesíku delostrelcov sa prepadla cesta, dopravu riadia policajti!

Radnica informovala, že pri Lesíku delostrelcov v dôsledku prasknutého potrubia a prepadnutia časti komunikácie je čiastočne uzatvorená cesta, premávka riadia policajti!

Ilustračný obrázok k článku Pri Lesíku delostrelcov sa prepadla cesta, dopravu riadia policajti!
Foto: Ľubomír Hudačko

Neprešlo ani 24 hodín od zrušenia uzávery na jednom z významných dopravných uzlov v Prešove neďaleko Fakultnej nemocnice s poliklinikou, kde sa v dôsledku prasknutého potrubia na Hollého ulici prepadla v pondelok (27. 2.) večer časť cesty, a podobná situácia sa zopakovala asi 300 metrov ďalej na križovatke ulíc Lesík delostrelcov – Plzenská.

Hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová informovala, že v dôsledku prasknutého potrubia a prepadnutia časti komunikácie je tu čiastočne uzatvorená cesta, premávka je vedená v jednom jazdnom pruhu, dopravu riadia policajti.

Primátorka Andrea Turčanová na mieste udalosti povedala, že aj to je dôsledok preťaženia prešovských ciest, po ktorých jazdí ťažká kamiónová doprava. Turčanová zároveň nevylúčila takéto prípady aj na ďalších, takto dopravou zaťažených, komunikáciách v meste.

„Cestári s mechanizmami začnú poruchu odstraňovať ešte dnes v noci. Súčasne monitorujú rozsah poškodenia aj prostredníctvom kamery v podloží,“ uviedla hovorkyňa mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM