Krimi

Akcia prešovskej Mestskej polície vo večerných hodinách: Čo sa v meste dialo?

V Prešove sa strážcovia poriadku zamerali na akciu v neskorých večerných hodinách. Čo sa v meste dialo? O tom už viac rozpovedala Mestská polícia.

Ilustračný obrázok k článku Akcia prešovskej Mestskej polície vo večerných hodinách: Čo sa v meste dialo?
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa vyjadrenia príslušníka Mestskej polície v Prešove Slavomíra Pavelku boli v našom meste v ostatných dňoch skontrolované vytypované miesta, kde už v minulosti dochádzalo ku konzumácii alkoholických nápojov na verejnom priestranstve.

Zistili priestupky

Zároveň dodal, že kontrola strážcami poriadku napríklad prebehla na uliciach Duklianska, Wolkerova, Švábska, Exnárova, 17. novembra na Kmeťovom stromoradí či v areáli určených základných škôl. "Zistených bolo celkovo šesť priestupkov, ktoré boli riešené v zmysle priestupkového zákona,“ priblížil Pavelka.

Ako ďalej uviedol, skontrolované boli aj štyri prevádzky reštauračného typu v centre mesta. „V troch prevádzkach sme nezaznamenali požívanie alkoholu osobami maloletými a mladistvými. V poslednej kontrolovanej prevádzke sme našli štyri mladistvé osoby vo veku 16 až 17 rokov, u ktorých požitie alkoholických nápojov zistené bolo,“ uviedol príslušník MsP.

Budú pokračovať

Dodal, že tieto osoby boli predvedené na útvar mestskej polície, kde si ich prišli prevziať rodičia. Doplnil, že zistené porušenia budú riešené v zmysle príslušných právnych noriem. Pavelka na záver uviedol, že vzhľadom na teplejšie počasie, akcie zamerané na dodržiavanie zákazu konzumácie alkoholických nápojov na verejnom priestranstve, ako aj osobami maloletými a mladistvými budú na celom území mesta intenzívnejšie a budú pokračovať aj naďalej.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM