Krimi

Ak ste ho niekde videli, oznámte to polícii: Tá pátra po Jozefovi (37) z Fintíc

Jozef (37) podľa polície pravidelne užíva lieky, bez ktorých je problematický, dezorientovaný a taktiež trpí epileptickými záchvatmi.

Ilustračný obrázok k článku Ak ste ho niekde videli, oznámte to polícii: Tá pátra po Jozefovi (37) z Fintíc
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

„Jozef Sukovský (37) z Fintíc je nezvestný od 01.07.2020, keď bol naposledy videný v zariadení Domov na polceste v Levoči v ranných hodinách, odkiaľ odišiel na doposiaľ nezistené miesto,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Problematický a dezorientovaný

Ako ďalej spresnila, od tejto doby sa do zariadenia nevrátil, ani nepodal o sebe žiadnu správu. „Menovaný sa zdržiaval v domove už 5 rokov, pravidelne užíva lieky, bez ktorých je problematický a dezorientovaný. Taktiež trpí epileptickými záchvatmi,“ pokračovala hovorkyňa.

Popis oblečenia

Menovaný je vysoký 178 cm, štíhlej postavy, má tmavé krátke kučeravé vlasy s vysokými kútmi na čele, zelené oči, pravú ruku má v zápästí ohnutú po úraze.

„Naposledy mal na sebe oblečené modré rifle a červenú bundu s pásikmi na rukávoch. So sebou by mal mať osobné doklady,“ doplnila Ligdayová s tým, že akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na OPaKTČ OKP OR PZ Prešov, č. t. 0961 80 3371, resp. na linku 158. Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom našej facebookovej stránky Policajného zboru.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Polícia pátra po nezvestnom Jozefovi z Fintíc
1
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM